Esra Erol kırmızı çizgisini açıkladı! ‘Ağladığım çok şey var’ deyip her şeyi anlattı - Sayfa 21

- Bir gün ekranda olmasanız ne yaparım endişesi yaşıyor musunuz?

- Hiç öyle bir endişem yok. Hayatta her yaptığın işi en iyi şekilde yaparsan, yüreğinle yaparsan hayatın sana doğru yollar göstereceğini düşünüyorum. Sevdiklerim yanımda olsun da dünya yıkılsın yine yaparım.

2127
Esra Erol kırmızı çizgisini açıkladı! ‘Ağladığım çok şey var’ deyip her şeyi anlattı - Sayfa 22

- Gelecek kaygısı yaşayan ya da geleceği planlayan biri misiniz?

- Tüm hayatım yaşadığım zaman diliminde elimden gelenin en iyisini yapmak üzerine. Gelecekte geriye baktığımda "O durumda yapılması gerekeni yapmışım" deme lüksünü bir şeye değişmem.

- En son neye güldünüz?

- Beni en çok çocuklarım güldürür. En çok büyük oğlum İdris Ali'ye çok güldüm ama içeriğini burada anlatamam.

2227
Esra Erol kırmızı çizgisini açıkladı! ‘Ağladığım çok şey var’ deyip her şeyi anlattı - Sayfa 23

- En son neye ağladınız?

- Güzelim ormanlarımızın yanmasına, o ormanlarda zarar gören insanlara, yanan tüm canlılara. Sonra Karadeniz'deki sel felaketinde yakınlarını kaybedenlere... Ağladığım çok şey var. Acı çekenlere ağladığım kadar kendime de ağlıyorum o acıları hafifletemiyor olmanın çaresizliğine. Yine de her acı olay "biz" olmanın "birlik olmanın" önemini gösteriyor.

2327
Esra Erol kırmızı çizgisini açıkladı! ‘Ağladığım çok şey var’ deyip her şeyi anlattı - Sayfa 24

- Haftanın beş günü yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. Program başlamadan saatler önce kanala gelip hazırlanıyorsunuz. Peki ailenize, özellikle çocuklarınıza nasıl vakit ayırıyorsunuz? Anne olarak mutlaka ben yaparım dediğiniz şeyler neler?

- Afganistan'da bebeklerini korumak için askerlere vermek zorunda kalan anneleri düşününce bu soruya cevap vermek güçleşiyor.

2427