Esra Erol kırmızı çizgisini açıkladı! ‘Ağladığım çok şey var’ deyip her şeyi anlattı - Sayfa 15

- Kırmızı çizginiz nedir? Programıma gelenler asla bunu yapamaz dediğiniz kriterleriniz neler?

- Çok fazla var. Bunları da yayın ilkeleri olarak yazılı hale getirdik. Hem programın internet, sosyal medya sayfalarında hem de yayında yer veriyoruz. Mesela toplumumuzun örf ve adetlerini rahatsız edici hiçbir içeriğe yer vermiyorum. Konuğumun paylaşmamı istemediği özel durumlarını paylaşmamaya özen gösteriyorum. Kimsenin hiçbir nedenle aşağılanmasına izin vermiyorum.

1527
Esra Erol kırmızı çizgisini açıkladı! ‘Ağladığım çok şey var’ deyip her şeyi anlattı - Sayfa 16

Aslında özeti şu, bana yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi, çok izlenmek için bir başkasına yapmıyorum. Her gün insanların evlerine giriyorsanız bunun sorumluluğunu da taşımalısınız. Hangi programı yapıyor olursanız olun, mutlaka ortak değerlerimizi önceleyen, insan onurunu koruyan temel yayın ilkeleriniz olacak. Yayın ilkeleriyle yaşam ilkeleri arasında bir fark görmüyorum.

1627
Esra Erol kırmızı çizgisini açıkladı! ‘Ağladığım çok şey var’ deyip her şeyi anlattı - Sayfa 17

- Sizi okuyup en çok etkileyen kitap hangisi oldu?

- Zor soru. Boş zamanlarımın en büyük meşgalesi okumak olduğu için etkilendiğim birçok kitap var. Sıralama yapmak kitaplara haksızlık ama Grigory Petrov'un Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabı beni etkiledi. Bir de Paulo Coelho'nun Simyacı kitabı. Herkese öneririm. Sahip olduklarımızın değerini bilmek üzerine.

1727
Esra Erol kırmızı çizgisini açıkladı! ‘Ağladığım çok şey var’ deyip her şeyi anlattı - Sayfa 18

- Ailenizden aldığınız en önemli öğüt nedir?

- Babamın "Kızım yol kenarında bir çalı bile olsan en iyi çalı sen ol" öğüdünü hep aklımda tutarım. Bir de "Sen doğru yaşarsan doğru gelir seni bulur" sözü.

1827