Eşkiya Dünya'dan Meryem gitti yerine 4 isim birden geliyor! - Sayfa 4

Yeni sezonda özellikle Meryem karakterinin eksikliği nasıl giderilecek bilinmiyor fakat kulislerde 4 yeni kadın oyuncunun adı geçiyor.

415
Eşkiya Dünya'dan Meryem gitti yerine 4 isim birden geliyor! - Sayfa 5

Hatta adı geçen kadınlardan biri de bomba! Burcu Biricik ile yapımcıların yeni sezonda el sıkıştığı ise yeni ve en güçlü iddiaların arasında.

515
Eşkiya Dünya'dan Meryem gitti yerine 4 isim birden geliyor! - Sayfa 6

DENİZ ÇAKIR NEDEN AYRILDI YENİ SEZON TANITIMINDA YOK Sık sık özel yaşamı ile gündeme gelen Deniz Çakır'ın alkollü görüntülerinin ve sergilediği tutumun bu ayrılığa neden olduğu söyleniyor. Özel yaşamı ile işinden olan Deniz Çakır'ın instagramından 'omurgalı' mesaj verip yapımcılara dokundurdu.

615
Eşkiya Dünya'dan Meryem gitti yerine 4 isim birden geliyor! - Sayfa 7

Deniz Çakır instagramda şunları yazdı: Üç sezon boyunca şahane bi macera yaşadık... Ben çok sevdim Meryem’i... Çok şey öğretti bana... Anne olmadan, anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem’i hissetmeye çalışırken... Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim; o olmaya çalışırken... İyi ki de girdi hayatıma.. Şimdi bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet... Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım... “İyi insan” olmak güzel... Yanlış olanın karşısında durmak da... Her zaman sevgi ve umutla...

715