Eski eşiyle olaylı boşanmıştı! 'Sihirli Annem'in 'Tuğçe'si gelinlikli paylaşımıyla şoke etti

Efsane dizi 'Sihirli Annem'de hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, işletmeci Mustafa Can Keser ile ihanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası ayrıldı, karşılıklı iddialar havada uçuştu. Ersubaşı son olarak paylaştığı gelinlikli fotoğrafıyla hayranlarını şaşırttı.

Eski eşiyle olaylı boşanmıştı! 'Sihirli Annem'in 'Tuğçe'si gelinlikli paylaşımıyla şoke etti - Sayfa 1

Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı. 'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili yeniden karşı karşıya gelmişti. Damla Ersubaşı, hakkında çıkan haberlerin ardından gözyaşlarıyla her şeyi itiraf etmişti. Damla Ersubaşı, son olarak gelinlikli paylaşımıyla herkesi şoke etti...

119
Eski eşiyle olaylı boşanmıştı! 'Sihirli Annem'in 'Tuğçe'si gelinlikli paylaşımıyla şoke etti - Sayfa 2

Magazin gündemine bomba gibi düşen haberde Damla Ersubaşı hakkında ortaya atılan iddialar şoke etmişti. 2020 yılında olaylı bir şekilde boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser yine mahkemelik olmuştu.

219
Eski eşiyle olaylı boşanmıştı! 'Sihirli Annem'in 'Tuğçe'si gelinlikli paylaşımıyla şoke etti - Sayfa 3

Daha önce ihanet ve şiddet haberlerinin gölgesinde boşanan çiftten bu defa Mustafa Can Keser, eski eşi Damla Ersubaşı'na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açmıştı. Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser arasındaki 'velayetin değiştirilmesi' davasındaki dilekçedeki suçlamalar şoke etmişti.

319
Eski eşiyle olaylı boşanmıştı! 'Sihirli Annem'in 'Tuğçe'si gelinlikli paylaşımıyla şoke etti - Sayfa 4

Damla Ersubaşı'nın yasaklı madde bağımlısı olduğunu ileri süren Mustafa Can Keser, Aile Mahkemesi'ne başvurarak 'velayetin değiştirilmesi' davası açmıştı.

419