Eski eşi Sümer Ezgü ile mahkemelik olmuştu! Serap Paköz: Aslan gibi soyadım var

Sümer Ezgü ile 13 yıllık evliliği biten Serap Paköz, Ezgü soyadını kullanmaya devam ettiği için eski eşiyle mahkemelik olmuştu. Mahkemenin kararı sonrası kızlık soyadını kullanmaya başlayan ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Eski eşi Sümer Ezgü ile mahkemelik olmuştu! Serap Paköz: Aslan gibi soyadım var - Sayfa 1

Ünlü sunucu Serap Paköz, önceki gün Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Paköz, "Son dönemdeki ekrandaki formatları nasıl buluyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

17
Eski eşi Sümer Ezgü ile mahkemelik olmuştu! Serap Paköz: Aslan gibi soyadım var - Sayfa 2

Hiç izlemiyorum. Zaten benim yaptığım tarz programlar yapılıyor, onlar da izleniyor.

27
Eski eşi Sümer Ezgü ile mahkemelik olmuştu! Serap Paköz: Aslan gibi soyadım var - Sayfa 3

"HER ŞEY ELEŞTİRİLİYOR"

Gündüz kuşağı programların eleştirilmesi hakkında konuşan sunucu, "Her şey eleştiriliyor. O zaman dizilerdeki sahnelerin birçoğunu kaldırmaları lazım. Silahsızlanmayı özendirmemiz gerekirken, dizilerde de silahlar konuşuluyor. Kabadayı tipler, aldatmalar. Her şey dizilerde de var. En azından bu programlar gerçeği yansıtıyor, sesini duyuramayanlar sesini duyuruyor. Çözüme odaklı ise faydalı... Çok fazla programlar çözülüyor, onu niye göz ardı ediyor insanlar" dedi.

37
Eski eşi Sümer Ezgü ile mahkemelik olmuştu! Serap Paköz: Aslan gibi soyadım var - Sayfa 4

Ünlü isim, "Gündüz kuşağı programındaki rakiplerinizi izliyor musunuz?" sorusuna, "Sabahları haber açıyorum. Akşam dijital platformdaki işlere bakıyorum. O programlardan yoruldum, hiç izlemiyorum gündüz kuşağını... Format beni yordu. Üçüncü sayfa haberlerine bile bakamıyorum artık. Eğitici ve sosyal içerikli diziler, filmler izliyorum. Haberleri kaçırmıyorum" cevabını verdi.

47