Eşi tarafından müstehcen görüntüleri paylaşılan kadın: Ben değil o utansın - Sayfa 6

'Üç farklı kadınla daha videoları var'

Görüntüleri izledikten sonra durumu ispatlamak için sessiz kaldım, 5-6 ay boyunca delil topladım. ‘Başka birileri daha var mı?’ diye araştırdım. 3 farklı kadının daha, hem de benim yaşadığım, gelin gittiğim evde, çekilmiş mahrem görüntüleri var. Kadınlardan biri durumun farkında. Kameraya dönüp el sallıyor ama diğer ikisi gizli kayıt. Hatta bir video da eski eşim kameraya dönüyor ve ‘Beyler diğer videolar için beklemede kalın’ diyor. Böyle bir iğrençlik!

69
Eşi tarafından müstehcen görüntüleri paylaşılan kadın: Ben değil o utansın - Sayfa 7

'7 ay oldu şikayet edeli'

Videoyu izleyen 22-23 yaşlarında bir genç ‘Abla geçen gün videonu izledim, aklıma düştün’ diye mesaj atıyor. Aklınızı yitirirsiniz. Mide bulandırıcı! Mersin öyle çok büyük bir yer değil. Herkes birbirini bilir. Benim en mahrem yatak odası görüntülerimi yüzlerce kişi izledi. Kim yaptı bunu? Eski eşim. Videoyu izleyen başka erkeklerin de tacizlerine maruz kaldım. Artık dayanacak gücüm kalmadı. 7 ay oldu şikâyet edeli. Hâlâ ilk davamız görülmedi. O videolar hâlâ ortalıkta! Elden ele yayılıyor.”

79
Eşi tarafından müstehcen görüntüleri paylaşılan kadın: Ben değil o utansın - Sayfa 8

'Özür dilemediği yetmezmiş gibi öldürmekle tehdit etti'

Videonun varlığını öğrenince kendimi tutamayıp sövmüştüm. Özür dileyeceği ‘Senin şerefini, namusunu, haysiyetini ayaklar altına aldım’ diyeceği yerde beni öldürmekle tehdit etti. Ailesi de hakaret davası açtı. Ne yapacaktım ya? ‘Ne güzel çekmişsin, eline sağlık’ mı diyecektim? Tüm bu olanlardan sonra artık kimseye güvenim kalmadı. Ama şunu bilin! Canım pahasına olsa bu işin peşini bırakmayacağım. Korkmuyorum! Dik duran, hakkını arayan kadınlara artık herkes alışacak.”

89
Eşi tarafından müstehcen görüntüleri paylaşılan kadın: Ben değil o utansın - Sayfa 9


99