Eşi Ece Binay isteyince dayanamadı! Mahsun Kırmızıgül'den 13 yıl sonra radikal karar! - Sayfa 4

Birçok ülkeden teklif aldı: Sahnelere de geri dönecek sanatçı, yine senfonik orkestrayla dinleyicilerle buluşacak. Albüm çıkaracağı haberinin duyulmasının ardından Kırmızıgül’ün, Türkiye’nin yanı sıra başta Azerbaycan olmak üzere birçok ülkeden teklif aldığı öğrenildi. 

410
Eşi Ece Binay isteyince dayanamadı! Mahsun Kırmızıgül'den 13 yıl sonra radikal karar! - Sayfa 5

Eşini yalnız bırakmayacak: Milliyet'te yer alan habere göre; Mahsun Kırmızıgül'ü sahnede hiç izlemeyen Ece Binay da, bu dönemde eşini yalnız bırakmayacak. 

510
Eşi Ece Binay isteyince dayanamadı! Mahsun Kırmızıgül'den 13 yıl sonra radikal karar! - Sayfa 6

Ne zaman nerede evlendiler?: 2016 yılında Amerika Los Angeles’ta evlenen şarkıcı,oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül ile avukat Ece Binay'ın Lavin isimli bir de bebekleri var. Mahsun Kırmızıgül'ün ilk evliliğinden Mahmut adında bir oğlu var.

610
Eşi Ece Binay isteyince dayanamadı! Mahsun Kırmızıgül'den 13 yıl sonra radikal karar! - Sayfa 7

Mahsun Kırmızıgül kimdir?: Mahsun kırmızıgül, gerçek adıyla Abdullah Bazencir Diyarbakır Han ilçesinin Vezir köyünde dünyaya geldi. Sanatçının 21 kardeşi vardır. Biri öz üçü üvey, dört annesi olan Kırmızıgül’ün öz annesi imam nikâhı kurbanıdır. Babası Kırmızıgül’ü ve öz kardeşleriniterk ederek Bingöl’e gider. Bunun üzerine annesi ve kardeşleriyle beraber yine Diyarbakır’da bulunan Kore mahallesine taşınırlar. Mahsun kırmızıgül ’ün kendi anlatımına göre Kore mahallesinde arkadaşları yasa dışı işlerle büyürken kendisi uzak durmuş ve her türlü kötülükten kendini muhafaza etmeye çalışmıştır.

710