Televizyon
30 Ağu 2011 14:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:45

ERMAN TOROĞLU KENDİNİ İŞTE BÖYLE SAVUNDU!

Telegol programında üzerine geçirdiği leopar desenli şalla 'ruh çağıran' Toroğlu, içini Vatan'a döktü...

"Türk futbolunun içler acısı halini espriyle karışık şekilde anlatmaya çalıştım. Programdan sonra çok güzel tepkiler alınca doğru bir yöntem bulduğumu anladım."

Bu sözler Türkiye'nin konuştuğu Erman Toroğlu'na ait. Önceki akşam Kanaltürk'te canlı olarak yayınlanan Telegol programında gözüne Euro ve dolar şeklinde gözlük takan, ardından da yüzünü leopar desenli şal ile kapatıp 'ruh çağırma seansı' düzenleyen eski hakem, "Yaptığımdan pişman değilim. Çok olumlu tepkiler aldım. İyi ki de yapmışım. Türk Futbolu'nun içler acısı halini anlattım. Beni böyle daha iyi anladıklarını düşünüyorum" sözleriyle gündeme bomba gibi oturan olaya açıklık getirdi.

Türk futbolunun ruhunu çağırmaya geçtiğimiz hafta bir arkadaşıyla yaptığı konuşma sonrasında karar verdiğini belirten Toroğlu, kamuoyundan değişik tepkiler alan şaşırtıcı şovuyla ilgili olarak Vatan'a şunları söyledi:

'TELEFONUM SUSMADI'

"Birkaç arkadaş futbolumuzun içine düştüğü durumu konuşuyorduk. İçlerinden birisi "Hocam eskiden bizim futbolumuzun bir ruhu vardı. O kayboldu" deyince aklıma böyle bir program yapmak geldi. Ekipmanları topladım, mizanseni hazırladım ve ardından da programda uygulamaya koydum. Şov tamamen benim fikrimdi. Ve herkesin şaşıracağını da biliyordum. Gelen tepkileri görünce doğru bir anlatım yolu bulduğuma inandım.

Yanımda daha önceki 5 programda söylediklerimin özetlerini getirmiştim. O programlarda söylediklerimin hepsi aynen çıkmıştı. Ama etkisi fazla olmadı. Ruh çağırmanın etkisi ise daha fazla oldu. Programdan sonra çok arayan oldu. Oyun yeteneğimi beğenenlerin yanı sıra yaptığım ruh çağırmadan etkilenenler de olmuş. Çok güzel oynadığımı söyleyenler vardı. Espri yaptık ama derdimi de iyi anlattım."