Erling Haaland’ın sırları ve takıntıları! Onun için hayattaki en önemli şey… - Sayfa 5

Uyumaya 22.00 ve 22.30 arasında başlıyor ve elektronik cihazla bu saatlerden çok önce kapatılıyor. Haaland’a çoğu zaman ulaşılamıyor, telefonu dikkat dağıtmaması için sessiz modda oluyor.

531
Erling Haaland’ın sırları ve takıntıları! Onun için hayattaki en önemli şey… - Sayfa 6

Düzenli kan testlerinde ve uyku kalitesini, sıcaklık eğilimlerini, stresi, kalp atış hızını ölçen Oura Ring’de iyi sonuçlara sahip.

631
Erling Haaland’ın sırları ve takıntıları! Onun için hayattaki en önemli şey… - Sayfa 7

Haaland, stil ve karizma açısından Zlatan Ibrahimovic ile karşılaştırılsa da, Newcastle United’ın eski spor bilimleri başkanı Callum Walsh farklı bir karşılaştırma yaptı. Daily Mail’e konuşan Walsh, “Bu aşırı bir versiyon. Her yönüyle düşününce Cristiano Ronaldo seviyesi.” dedi.

731
Erling Haaland’ın sırları ve takıntıları! Onun için hayattaki en önemli şey… - Sayfa 8

GÜNDE 6.000 KALORİ
Antrenmanlardan önce ve sonra ayrıntılara dikkat eden çok sayıda profesyonel futbolcu var. Ancak Walsh, Haaland’ın ekstra özen gösterdiğine dikkat çekiyor. Haaland’ın vücut kütledsi 2019’da Molde’den ayrıldığından beri belirgin şekilde arttı. Red Bull Salzburg ardından Dortmund’daki dönemlerinden sonra şu anda yaklaşık 90 kg ağırlığında. Günde 6.000 kaloriye ulaşabilen 22 yaşındaki futbolcu diyet konusunda da çok titiz.

831