Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 7

Aliye Uzunatağan kimdir?

İstanbul Şehir Tiyatroları’nda yer aldığı dönemde okulu bırakmış ve yurt dışında oyunculuk eğitimi almıştır. Dormen Tiyatrosu’nda yer almış aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi Kurucuları arasında yer almaktadır. Ekran severlerin Kara Melek isimli dizi ile tanıdığı Aliye Uzunatağan Unutulmaz dizisinde ise asıl çıkışını gerçekleştirmiştir.

712
Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 8

1969 yılında Sen Bir Meleksin isimli sinema filminde rol almış ardından bir çok sinema ve dizide rol almıştır. Oyunculuk yapmakta olan Ayşecan Tatari’nin annesi olan Aliye Uzunatağan 1951 yılında Çanakkale’de dünyaya gelmiştir.


812
Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 9

Ahmet Olgun Sünear kimdir?

Ahmet Olgun Sünear, 24 Aralık 1982 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Bir abisi vardır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünden 8 yılda mezun oldu. Bahar Kerimoğlu ile metod oyunculuk çalıştı. Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları bölümüne devam etti.

912
Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 10

Modern dansa yoğunlaştı. Bedenini doğru kullanmayı öğrendi. Ahmet Olgun Sünear, Gaye Sökmen Ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Dergilere fotomodellik yaparak modelliğe başladı. Cola Turka ve Pepsi reklam filmlerinde oynadı. 2014 - 2015 yılları arasında yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, “Maral” adlı dizide adını duyurdu.

1012