Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 4

17. Afife Tiyatro Ödülleri'nde jüri üyeliği yapmıştır. 2013 Taksim Gezi Parkı protestoları sırasında Yiğit Sertdemir, Özen Yula, Cem Uslu ve Mirza Metin'in yazdığı Gezerken adlı oyunda yer almıştır. Ablası Ayşe Erbulak, Dağhan Külegeç ve Özden Özgürdal ile birlikte eylül 2014'te Erbulak Evi'ni kurdular. Erbulak Evi, 2014 yılı Ekim ayından itibaren oyunculuk, yazarlık, çizerlik alanlarında eğitim verecek. Erbulak Evi kurucu eğitmenlerinden olan Sevinç Erbulak oyunculuk alanında görev almaktadır.

412
Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 5

Ahmet Somers kimdir?

1959 yılında İzmir’de doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini İzmir’de tamamladı. 1985 Haziran döneminde lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gösteri Sanatları Ana Bilim Dalı Tiyatro – Oyunculuk Bölümünü bitirerek tamamladı. Yurtdışında (Stuttgart’ta) otantik özelliklerini koruyarak “Madımak” adlı Köy Seyirlik Oyununun derlemesini ve rejisini gerçekleştirdi.

512
Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 6

TOBAV’ın birçok sanatsal organizasyonunu gerçekleştirdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Oyunculuk, Reji teknikleri, Yaratıcı Drama, Tiyatro Tarihi dersleri ve bu kurumun Okullar Genel Müdürlüğünü, Genel Sanat Yönetmenliğini iki yıl boyunca yaptı. Beş yıldır (kuruluşundan bu yana) Renault (reno) tiyatro topluluğunun (TİYATOR) Genel Sanat Yönetmenliğini sürdürüyor. Devlet Tiyatrolarında oyunlarda oyuncu ve rejisör olarak görev aldı.

612
Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 7

Aliye Uzunatağan kimdir?

İstanbul Şehir Tiyatroları’nda yer aldığı dönemde okulu bırakmış ve yurt dışında oyunculuk eğitimi almıştır. Dormen Tiyatrosu’nda yer almış aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi Kurucuları arasında yer almaktadır. Ekran severlerin Kara Melek isimli dizi ile tanıdığı Aliye Uzunatağan Unutulmaz dizisinde ise asıl çıkışını gerçekleştirmiştir.

712