Erkeklerde kısırlığa çare, kanserli hücrelerle savaşıyor! Kan şekerini düzenliyor, kolesterol... - Sayfa 9

Hiçbir sağlık sorunu olmayan ama düzenli kullanmak isteyip bağışıklığını kuvvetli tutmak isteyenlere çörek otu ekstresi bire birdir.

912
Erkeklerde kısırlığa çare, kanserli hücrelerle savaşıyor! Kan şekerini düzenliyor, kolesterol... - Sayfa 10

ÇÖREK OTU KİLO VERDİRİR Mİ?

Çörek otu ve özellikle çörek otu yağının kilo vermede etkisi olduğu biliniyor. Diyabet ve Metabolik Bozukluklar Dergisi, anti-obezite özelliklerine sahip bitkiler için literatürü sistematik olarak gözden geçirdi ve çörek otu yağının en etkili doğal ilaçlar arasında olduğunu keşfetti. Geleneksel olarak obeziteyi tedavi etmediğine inanılan Nigella sativa yani çörek otu, diyabet hastalarına yardımcı olduğu gibi insanların kilo vermelerine de yardımcı olduğu bilinen harika bir anti-inflamatuar ajandır.

1012
Erkeklerde kısırlığa çare, kanserli hücrelerle savaşıyor! Kan şekerini düzenliyor, kolesterol... - Sayfa 11

ÇÖREK OTU NASIL TÜKETİLMELİ?

Çörek otu, çok güçlü bir bitkidir, aşırı tüketilmesi alerjik reaksiyonlara ve ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Günde 2-3 çay kaşığından fazla çörek otu tüketmeyin. Her gün kullanıyorsanız maksimum 1-2 çay kaşı tüketin. Herhangi bir hastalığınız varsa doktorunuza danışmadan kullanmayın.

1112
Erkeklerde kısırlığa çare, kanserli hücrelerle savaşıyor! Kan şekerini düzenliyor, kolesterol... - Sayfa 12

KİMLER ÇÖREK OTU TÜKETİRKEN DİKKAT ETMELİ YA DA TÜKETMEMELİ?

Gebelik döneminde ekstresi veya yağı kullanılmamalıdır.

Kanser hastalarının kullandığı ilaçlar var ise, muhakkak doktora danışılmalıdır. İlaçlarla etkileşime girmemesi gerekir.

Bazı yüksek tansiyon ilaçları ve kan sulandırıcı kullananlar çörek otu yağı ve ekstresini doktora danışmadan kullanmamalıdır.

Reaktif hipoglisemikler çörek otu yağını ve ekstresini doktora danışmadan kullanmamalıdır.

1212