Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarstı! Kim bu Türk kadın? - Sayfa 4

Kız arkadaşı suçlu bulunmuştu
Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, bazı zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda Epstein'ın yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunmuştu.

410
Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarstı! Kim bu Türk kadın? - Sayfa 5

Yüzlerce isim listede!
Şu ana kadar açıklanan dava dosyalarında, aralarında Prens Andrew, eski ABD başkanları Bill Clinton ve Donald Trump, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore, aktör Kevin Spacey, şarkıcı Michael Jackson, aktör Tom Cruise, Will Smith, sunucu Jimmy Kimmel, illüzyonist David Copperfield, avukat Alan Dershowitz ve eski New Mexico Valisi Bill Richardson gibi ünlü isimler yer almıştı.

510
Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarstı! Kim bu Türk kadın? - Sayfa 6

Pedofili skandallarını kayda almış
Kamuoyunu sarsan Epstein davasında 3'üncü parti yeni dosyalar da açıklandı. Söz konusu dosyalarda Epstein'in inanılmaz bir fuhuş ağı kurarak dünyayı yöneten insanlara, profesörlere, sanatçılara, iş adamlarına pedofili hizmeti sunup kayda aldığı iddiaları yer aldı.

610
Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarstı! Kim bu Türk kadın? - Sayfa 7

3 bin kişinin seks kaseti var
Söz konusu adaya gelen ünlü isimlerin binlerce video görüntüsünün olduğu belirtilirken, bu görüntülerin şantaj için kullanıldığı iddiaları yer aldı. CIA'ye göre 3 bin kişinin kaseti arşivlenmiş olarak bulundu.

710