Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum - Sayfa 15

. "Post-truth" çağındaydık, gerçek yerine kafalardaki kurgu daha ilgi çekiciydi. Bu yüzden de 10 sene önce zengin bir adamın istismar davası şimdi dünyayı yöneten gizli bir örgütün sırlarının ifşasına dönüşüverdi.

1527
Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum - Sayfa 16

Özellikle aşırı sağ ve cahil kesim Epstein'ı kazıyarak Bill Gates'ten Bill Clinton'a kafalarında hayali birer düşmen olarak büyüttükleri isimleri hedef almaya başladı. Kazıdılar ama altından tatmin edici bir kanıt bulamadılar. Bu sefer de "Üzerini kapattılar," demeye başladılar. Gerçeği görmezden gelmeye kararlı biriyle tartışmazsınız, kazanamazsınız.

1627
Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum - Sayfa 17

NE KADARINI BİLİYORLARDI
Epstein'in birtakım genç kızları fuhuşa zorladığı, büyük ihtimalle çocuk ve fuhuş ticaretine karıştığına dair şüphe yok. Büyük soru işareti Epstein'in Amerikan başkanlarından bilim insanlarına yakın çevresinin bu çarkın ne kadar içinde olduğu.

1727
Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum - Sayfa 18

Bill Clinton, Prens Andrew ve Richard Branson'ın cinsel içerikli kaseti olduğu tamamen bir mağdurun arkadaşının uydurması çıktı. Epstein'in çevresindeki bazı isimlerin onun malikanelerinde masaj yaptırdıkları fuhuş zincirinin kanıtı olarak gösteriliyor ama ultra-zenginlerin malikanelerinde masaj yaptırmak sizin alt komşunun evinde çay içip kısır yemenizden farklı değil. Zenginlerin aşçıları, şoförleri, kaptanları gibi masajcıları da hazır bekler ve malikanelerinde konuklarına masaj ısmarlamayı çok severler.

1827