Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum - Sayfa 10

DAVA YENİDEN AÇILDI
New York Magazine'deki aynı yazıda Donald Trump kendisine özgü abartan üslubuyla "15 yıldır tanıyorum, harika bir adamdır," diyor Epstein için. "Benim gibi o da güzel kadınlardan hoşlanıyor, hatta gençleri tercih ediyormuş." Zengin bir erkeğin genç kadınlardan hoşlanması yeni değil, ama Trump ya da Epstein'in çevresindeki diğerleri ne bu kadınların kadar genç olduğunu biliyorlar mıydı?

1027
Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum - Sayfa 11

2008 yılında Epstein çocuk istismarından mahkum oldu ama mahkemeyle yaptığı anlaşma sayesinde normal şartlarda olması gerekenden çok daha hafif bir ceza aldı. Gündelik hayatı hemen hemen hiç aksamadı. Kimileri bugünden bakınca Epstein'in siyasi bağlantılarıyla ağır cezadan kurtulduğunu düşünüyor.

1127
Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum - Sayfa 12

Bu doğru olsa bile Amerika'nın bir başka gerçeğini göz ardı etmemek gerek: Zenginlerin bazı ayrıcalıkları vardır, daha iyi sağlık hizmeti alırlar ve adalet bütçelerine göre işler. O.J. Simpson gibi iyi bir avukat ordusuyla adeta beraatı satın alabilirsiniz.

1227
Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum - Sayfa 13

2018'de MeToo dalgasının doruğunda Miami Herald gazetesinden bir muhabir Epstein'in bu ayrıcalıklı adalet anlaşmasını yeniden masaya yatırıyor, üç günlük bir yazı dizisiyle davanın yeniden açılmasını sağlıyor. O zamana kadar Epstein kamuoyuna mal olmuş biri değil, adı belli bir çevrede biliniyor. Miami Herald onunla özellikle ilgileniyor çünkü mahkumiyet Florida'da, Epstein'in malikanesi de Miami'nin bir-iki saat uzağındaki Palm Beach'te. Yerel haber bir anlamda.

1327