Ensest skandalı sonrası flaş karar! Murat Başoğlu ile bütün bağını kopardı! - Sayfa 9

ÖZCAN DENİZ'İN SEVGİLİSİ: BANA İFTİRA ATTI Murat Başoğlu'nun adı geçen yaz evlilik planları yapan Özcan Deniz ile Buse Narcı ayrılığında da geçmiş, Narcı isim vermeden çok ünlü ve evli bir adam kendisine iftira attığı için Deniz'le ayrıldıklarını ifade etmişti. Daha sonra bu ismin Murat Başoğlu olduğu iddia edilmişti.

913
Ensest skandalı sonrası flaş karar! Murat Başoğlu ile bütün bağını kopardı! - Sayfa 10

Narcı, yaptığı açıklamayla ünlü şarkıcı ve yönetmenle birlikteliğinin sonlanmasına Deniz'in kariyerini ve mutluluğunu kıskanan ünlü birinin sebep olduğunu söylemişti. "5 yıldır güzel bir ilişkimiz vardı, gizli yaşamak tercihimiz oldu. Çünkü ne zaman hakkımızda bir haber çıksa ayrılmak zorunda kaldık" diyen Narcı'nın yakın çevresine anlattıklarına göre bu isim Murat Başoğlu'du.

1013
Ensest skandalı sonrası flaş karar! Murat Başoğlu ile bütün bağını kopardı! - Sayfa 11

MESAJLARI YAKALADI Murat Başoğlu, Buse Narcı'ya sosyal medyadan mesajlar attı ve bu mesajları Deniz yakaladı. Mesajları görünce çılgına dönen Özcan Deniz, önce ünlü sunucuya ulaşarak tartışma yaşadı.

1113
Ensest skandalı sonrası flaş karar! Murat Başoğlu ile bütün bağını kopardı! - Sayfa 12

ÖZCAN DENİZ'İN 5 YILLIK AŞKINI BİTİRDİ Murat Başoğlu, yanlış anlaşıldığını söylese de Özcan Deniz'in siniri geçmedi. Öfkesine hakim olamayan ünlü şarkıcı daha sonra 5 yıllık aşkını bitirdi.

1213