Engin Günaydın'dan şoke eden itiraf: 'Ahlaksız teklifler alıyorum' - Sayfa 9

Oyunculuğun en keyifli yanının "daha iyi bir hayat yaşamak" olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Şu an en güzel tarafı; bana ve aileme daha iyi bir hayat yaşatıyor. Hiç tanımadığınız ama çok iyi kalpli insanlarla tanışma fırsatınız oluyor. Mesela bu sayede çok doktor tanıdığım oldu ve doktorları çok sevdiğimi fark ettim. Bedava, istediğin zaman arayabiliyorsun. İnsanın hayatında doktor arkadaşı kesinlikle olmalı. Bir de avukat" ifadelerini kullandı. 

911
Engin Günaydın'dan şoke eden itiraf: 'Ahlaksız teklifler alıyorum' - Sayfa 10

Asosyalliğinin olduğunu ve "durduk yere konuşana deli deneceğini" söyleyen Günaydın, "Asosyalliğim var, kendi düşüncelerimi çok merak etmiyorum. Zaten kendi düşüncelerimle yaşıyorum. Ama başkalarının düşüncelerini merak ediyorum. Bana soran olursa cevap veriyorum, durduk yere de konuşulmaz, deli derler. Mesela bir kafeye falan gittiğimde kendimi göstermek istemem, bir kenarda otururum, kendimi belli etmeyen biriyim. Gece kulübünde çok duvar izlemişliğim vardır. Öyle duvara bakıyorum falan" dedi.

1011
Engin Günaydın'dan şoke eden itiraf: 'Ahlaksız teklifler alıyorum' - Sayfa 11

"Ne kadar sosyal medya insanısın?" sorusuna ise Günaydın gündemi çok takip etmediğini belirterek şu ilginç yanıtı verdi:  "Saçma hayatlar seven biriyim, çok gündemi takip etmem ama başkaları ne yapıyor izliyorum. Videolar, fotoğraflar geliyor ama eskiden daha cesurdum, şimdi tırsıyorum o işlerden. Çapkınlık yapmak isterdim ama bir türlü o işi kendi kişiliğime uygun bulamadım. Nasıl yapılır bilmiyorum."

1111