Enfeksiyon, sivilce, polikistik over... İbrahim Saraçoğlu'ndan her derde deva doğal antibiyotik kürü

Soğan kürü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun pek çok faydası olduğunu belirterek önerdiği önemli tarifler arasında. Neredeyse herkeste olan sağlık sorunlarına veda ettirecek kür, 4 ayda hayatınızda önemli değişimleri beraberinde getirebilir. Detaylar haberimizde!

Enfeksiyon, sivilce, polikistik over... İbrahim Saraçoğlu'ndan her derde deva doğal antibiyotik kürü - Sayfa 1

SOĞAN KÜRÜNÜN FAYDALARI

Doğal antibiyotik olarak bilinen soğan kürü ile solunum yolu rahatsızlığı giderilebilir. Öksürüğü hafifletmekte de etkili olan soğan kürü, vücudu zararlı maddelerden arındırma etkisine sahip soğan kürü, kanda bulunan iltihapları temizleyebilir. Kürün prostat iltihabı üzerinde iyileştirici etkileri olduğu biliniyor.

18
Enfeksiyon, sivilce, polikistik over... İbrahim Saraçoğlu'ndan her derde deva doğal antibiyotik kürü - Sayfa 2

İdrar yolu enfeksiyonu soğan kürü ile hafifletilebilir. Regl dönemi şikayetlerinde adet sancısı da soğan kürü ile azaltılabilir. Pek çok kadında görülen polikistik over rahatsızlığı için etkili olabilir. Ancak bu konuda daha fazla araştırmaya ihtiyaç var. Soğan kürü hem polikistik over hem de tüylenme sorununa iyi gelebilir.

28
Enfeksiyon, sivilce, polikistik over... İbrahim Saraçoğlu'ndan her derde deva doğal antibiyotik kürü - Sayfa 3

Vücudu arındırdığı için ciltte oluşan yağlanma ve sivilceyi azaltabilir. Vitamin içeriği ile grip gibi kış hastalıklarına karşı koruyucu olarak uygulanabilir. Soğan C vitamini açısından zengin bir besin. Bu yüzden soğan kürü yapanlar kendilerini daha zinde hissedebilir.

38
Enfeksiyon, sivilce, polikistik over... İbrahim Saraçoğlu'ndan her derde deva doğal antibiyotik kürü - Sayfa 4

SOĞAN KÜRÜ İÇİN GEREKEN MALZEMLER

Klorsuz su (temiz içme suyu) 1,5 su bardağı (250-300 ml), açık kahverengi kabuklu soğan (orta boy 1 adet) soğan kürünü hazırlamak için yeterli.

or

48