En çok izlenen diziler belli oldu! Zirvedeki yapım herkesi şaşırttı - Sayfa 2

Prime Time'da en çok reyting alan yerli diziler şöyle...

211
En çok izlenen diziler belli oldu! Zirvedeki yapım herkesi şaşırttı - Sayfa 3

9.  Ah Nerede (Star Tv - 7. bölüm) Final

Ferda ve Ferit’i birlikte gören Zehra, büyük bir yüzleşme içine girer.Onları gördüğünde hissettiği şey aşk mıdır? Ferit’in Zehra için değişmeyi göze alması gerekir. Ferit, Zehra için kendini yok edip yeniden doğabilecek midir? Zehra ve Ferit, kendi içlerinde bu kavgaları verirken dışarda da onlar için örülen tuzaklar vardır. Zehra ve Ferit’in sırları her an gün yüzüne çıkmak üzeredir. Bu sır ya onları birleştirecek ya da büsbütün koparacaktır.

311
En çok izlenen diziler belli oldu! Zirvedeki yapım herkesi şaşırttı - Sayfa 4

8.  Kara Tahta (TRT1 - 18. bölüm)

Bekir’in Irmak’ı kaçırması herkesi perişan eder. Arkadaşlarının gayretiyle bulunan Asu, Bekir’in sahte pasaport yaptırdığını söyler. Atlas, Bekir’le yaptığı telefon konuşmasında her şeyin başladığı yere, göle gittiğini anlar. Bekir, köşeye sıkıştığını anlar ve arabayı göle sürer. Irmak’ı ve kendisini öldürecek kadar gözü kararmıştır. O sırada Atlas gelir ve Irmak’ı kurtarır. Bekir, peşindeki emniyet güçlerine rağmen kaçmayı sürdürür. Bekir’in dışarıda olması Irmak başta olmak üzere herkesi tedirgin eder. Bütün bu sıkıntıların ortasında İstanbul’dan umut dolu bir telefon gelir. Aylin’in doktoru, gözlerinin açılma ihtimaline dair bir haber paylaşır.

411
En çok izlenen diziler belli oldu! Zirvedeki yapım herkesi şaşırttı - Sayfa 5

7.  Balkan Ninnisi (TRT1 - 8. bölüm)

Güldaniye halanın konağa gelmesi ile birlikte kimsenin huzuru kalmaz. Gençleri evlendirmek için bekar adayları listeye alan Güldaniye hala, Ertan ve Ayşen’i evlendirmek için her türlü yolu denemeye kararlıdır. Bu duruma Neriman’ın çok üzüldüğünü gören Süleyman, halayı konağa getirdiğine pişman olur. Tıraş gecesinde kalbi kırılan Jovanka ise, Ertan’ın tüm ısrarlarına rağmen Viyana’ya gitmek için yola koyulur. Ertan’ı unutmaya, kalbinden atmaya kararlıdır. Öte yandan evden kovulan Süleyman, Arif ve Daniel, hiç beklemedikleri bir şekilde kendilerini büyük bir belanın içinde bulurlar. Onlara ulaşamayan konak halkı, panik içinde onları aramaya koyulur...

511