Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...' - Sayfa 7

"Çok büyük futbolcularla oynadım. O kadar iyi oyuncularla oynadım ki. Fenerbahçe ve Galatasaray'da o kadar çok isimlerle oynadım ki... Bir tane oyuncuya indirgeyemem bunu. 2013-14 kadrosu çok iyi bir kadroydu. 2010-11 çok sıkıntıların olduğu bir dönemin kadrosuydu. Malatya'ya elendik, Antalya'ya gittik. Üst üste maçlar kazandık. 2013-14 kadrosu olgunlaşmış, ligi bilen bir takımdı. 2013-14, Türkiye Ligi'ne daha uygun bir takımdı."

715
Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...' - Sayfa 8

"Aykut Kocaman ile karşılıklı ağlayarak anlaştık. Aykut Kocaman'ın ağladığını gördünüz mü? O anı hatırlıyorum. Onun ağladığını görünce ben de ağlamıştım. Çok değerli bir adamdır. Her zaman gönlümde farklı bir yeri olacaktır."

815
Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...' - Sayfa 9

"Hangi maçı tekrar oynamak istersin?" 
"Hangi maçı tekrar oynamak isterim? Bursa maçı, iki Galatasaray maçı var. Çok maç var. Kaybettiğim her maçı tekrar oynamak isterim."

915
Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...' - Sayfa 10

"2015'te ilk ayrılma sürecim vardı. 2015'te önemli oyuncuların gönderilmesi hataydı. Bir kulübün bir hafızası olmalıdır. Teknik adam ve sportif direktör üzerinden gideceksiniz. Göksel Gümüşdağ oradaydı. Fenerbahçe'de 34 yaşındaydım. Çok da iyi bir sezon geçirmiştim. 20 gole direkt katkı vermiştim. Belki de hayırlısı böyleydi. Ben çok üzülmüştüm. Beklemiyordum açıkçası. Yaşandı. Sonrasında futbolu bırakma kararı aldım ben aslında. Sonra bir gün, yattım, kalktım. Bir daha uyudum. 3 gün böyle devam etti. Sonra tam kapıdan çıkarken nereye gidiyorsun dedi eşim. Ben galiba bırakamayacağım futbolu dedim."

1015