Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...' - Sayfa 2

Emre Belözoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şu şekilde; 
3 TEMMUZ AÇIKLAMASI: "3 Temmuz'da büyük bir şok yaşadık. Sabah kalktık, televizyonda haberler, altyazılar, kırmızı kırmızı son dakikalar. Aziz Yıldırım ve yönetici büyüklerimizi görüyoruz. Gerçekten zor bir süreçti."

215
Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...' - Sayfa 3

VOLKAN DEMİREL HAKKINDA ÖVGÜ DOLU SÖZLER 
Volkan farklı bir karakterdir. Volkan'da geri adım olmaz. Kavga edeceksen de orada olur (gülerek). Volkan ile tartışmalarımız da olmuştur, içinden geldiği gibi davranıyor. Beni de Volkan'ı da Fenerbahçe taraftarları bir yere koydu. Annemin ismi Fatma, babamın Mehmet. Onların isimlerinden şüphe etmediğim gibi Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda leke yok. Ben sahadaydım. Yaşananları bizden daha iyi bilecek kimse yoktu. Süreç çok kötü ilerledi. Türkiye zor günler yaşadı. Sıkıntılı bir süreçti. Annemin oğlu Emre olarak ne kadar eminsem Fenerbahçe bir o kadar tertemizdir."

315
Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...' - Sayfa 4

Temmuz'un cefasını biz çektik. Çok şükür herkes sefasını konuşuyor. Bu konularla gündeme gelmek istemiyorum ama... Ülkemizde bazı insanlar o dönemin içindeki insanların hafızalarıyla dalga geçecek kadar rahat davranıyor. Ben bundan rahatsızım. Aykut Kocaman, Volkan Demirel ve takım arkadaşlarımızın yaşadığını kimse yaşamadı. Çok şükür ülke bir rahata erdi. O süreçte olanlar yokmuş gibi davranılıyor. Bundan rahatsızım. Allah'a çok şükür cefasını bizler yaşadık bu süreçte."

415
Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...' - Sayfa 5

"Umutsuzluğa kapıldığınız bir an var mı?" 
Emre Belözoğlu: "Fenerbahçe ceza aldı, Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecek, küme düşecek dediler. Büyük bir yıkım vardı. Bizi kulübe çağırdılar. Çeşme'den 1-2 arkadaşımla dönüyoruz. Arkadan, daha önce 3. günde "Şikeciler" diye bağırdılar. Ben de çok sakin bir insan değilim. 

515