Emily Ratajkowski anne oldu! Bebeğine verdiği isim şaşırttı

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski, dokuz aydır heyecanla beklediği oğluna sonunda kavuştu. 2018 yılında yapımcı Sebastian Bear McClard ile ani bir şekilde evlenen Ratajkowski, 29 yaşında ilk kez anne oldu.

Emily Ratajkowski anne oldu! Bebeğine verdiği isim şaşırttı - Sayfa 1

Hamileliğini, Vogue dergisine verdiği pozlar ve kaleme aldığı bir makaleyle duyuran Ratajkowski, oğlunu da sosyal medya üzerinden takipçileriyle tanıştırdı.


120
Emily Ratajkowski anne oldu! Bebeğine verdiği isim şaşırttı - Sayfa 2

Oğlunu emzirirken çekilen bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Emily Ratajkowski, bebeklerinin adını da açıkladı aynı paylaşımda. Ünlü model ve oyuncu "Sylvester Apollo Bear, yeryüzü cephesinde bize katıldı" diye yazdı. Ratajkowski, oğlunun 8 Mart'ta dünyaya geldiğini de belirtti. Güzel model ve oyuncu, oğlu ile ilgili olarak " hayatımın en gerçek üstü, güzel ve sevgi dolu sabahı" notunu da düştü.


220
Emily Ratajkowski anne oldu! Bebeğine verdiği isim şaşırttı - Sayfa 3

Emily Ratajkowski ve Sebastien Bear McClard'ın bebeklerine, ünlüler dünyasında bugüne kadar rastlanmayan Sylvester ismini vermesi de dikkat çekti. Bebek, böylece Hollywood'un efsanelerinden Sylvester Stallone ile adaş oldu.


320
Emily Ratajkowski anne oldu! Bebeğine verdiği isim şaşırttı - Sayfa 4

DOĞUM ÖNCESİ DÜŞÜNCELERİ TARTIŞILMIŞTI

Oyuncu ve yapımcı Sebastian Bear McClard ile evlenen Ratajkowski, hamileliğini de Vogue dergisine verdiği pozlar ve kaleme aldığı bir makale ile duyurmuştu. Emily Ratajkowski'nin makalesinde savunduğu görüşleri de tartışma konusu olmuştu. Ratajkowski, dergide yayınlanan yazısında bebeğinin kim olacağını ve kendilerinin nasıl birer ebeveyn olacaklarını merak ettiğini de belirtti.


420