Emekli milyonlara özel kampanya ve promosyon! İşbirliği anlaşması imzalandı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), PTT ve TROY kart arasında Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları Projesi kapsamında işbirliği protokolüne imza atıldı. Böylece kurumlar, emekli müşterilerine özel kampanya ve promosyon imkanları sağlayacak.

Emekli milyonlara özel kampanya ve promosyon! İşbirliği anlaşması imzalandı - Sayfa 1

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcıları Ahmet Aydın, Adnan Ertem ve Faruk Özçelik ile Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, SGK Başkanı Raci Kaya, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) AŞ Genel Müdürü Ozan Deniz, PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten ve yetkililerin katılımıyla SGK Genel Müdürlük binasında SGK, PTT ve TROY arasında işbirliği protokolü imzalandı.

117
Emekli milyonlara özel kampanya ve promosyon! İşbirliği anlaşması imzalandı - Sayfa 2


Bakan Yardımcısı Aydın, törende yaptığı konuşmada, "Bakanlık olarak Türkiye Yüzyılı'nın emektarlarına huzurlu ve refah içinde hayatlarını idame ettirebilmeleri için neler yapabiliriz gayreti içerisinde olduk" dedi.

217
Emekli milyonlara özel kampanya ve promosyon! İşbirliği anlaşması imzalandı - Sayfa 3

Emekliler Yılı kapsamında birçok anlaşmaya imza attıklarını dile getiren Aydın, "Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını 'Emekliler Yılı' ilan etmesiyle birlikte Bakan'ımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan öncülüğünde kamu kurum ve kuruluşlarımız ve özel sektör firmalarıyla bir araya geldik.

317
Emekli milyonlara özel kampanya ve promosyon! İşbirliği anlaşması imzalandı - Sayfa 4

Emeklilerimiz için avantaj ve ayrıcalıklar elde ettik. Bu vesileyle tüm bakanlıklarımızla kurum ve kuruluşlarımızla ciddi mesafeler aldık" diye konuştu.

417