Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 9

Instagram’da ‘biz çoğalıyoruz’ hashtag’ini kullanıyorsun. Kim bu çoğalanlar?: İnsan saf sevgiyle doğuyor. Sonra negatif enerjiyle doluyor. Hayvanlara karşı tek avantajımız olan kelimeler en büyük lanetimiz bugün. Çünkü onları doğru kullanmıyoruz. “Aman Allah korusun” diyoruz. Böyle yaparak kötüyü çağırıyoruz. “Çok şükür” ile başlayan iyi cümleler kuralım ki her şey iyi olsun. Ben hayatımı böyle sürdürüyorum, insanlara da Instagram’dan bunu iletmek istiyorum. ‘Çoğalanlar’ da benim gibi düşünenler, benim gibi yaşayanlar.

955
Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 10

Dışarıdan deli dolu görünüyorsun, gerçekte de öyle misin?: İlk başlarda herkes bana deli gözüyle bakıyordu, “Bu kız aşk acısı çekiyor, kaybolmuş” diyorlardı. Benim enerjim yüksek. Enerjisi düşük olanlar beni deli olarak nitelendiriyor. Hayat tarzımdan dolayı marjinal olduğumu düşünüyorlar. Onları suçlamıyorum. Kızmıyorum. Bana edilen lafların hiçbiri bana ulaşmıyor. Gizlemeden saklamadan her şeyimi paylaşıyorum. Asıl çıplaklık işte bu. Giydiklerim değil.

1055
Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 11

"MAHALLE BASKISINI YENDİM" Alman kültürüyle büyüdün. İstanbul’a gelince ‘mahalle baskısı’na maruz kaldın mı?: Her kadının yaşadığı mahalle baskısına ben de maruz kaldım. Ama buna teslim olmadım, bunu alt etmeyi başardım.

1155
Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 12

Almanya’da kendini dışlanmış hissettin mi hiç?: Küçük yaşta oraya gittiğimiz için çabuk adapte oldum. Almanlarla Almandım, Türklerle Türk. Bulunduğum yere çabuk uyum sağlarım. Bugün beni Anadolu’nun bir köyüne bırak, bir haftada en hasından köylü olurum.

1255