Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 6

Pahalı bir cip kullanıyorsun, masrafları ağır gelmiyor mu?: Bu marka cipi çocukluğumdan beri istiyordum. Çalıştım, biriktirdim, borca girdim ve aldım. Ona isim bile taktım: Kahraman. O benim kahramanım.

655
Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 7

Alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulmuş. Ehliyetsiz mi kullanıyorsun cipini?: Kesinlikle böyle bir şey yok. Ne ehliyetimi aldırdım ne de alkollüyken direksiyon başına geçtim. Binerim taksiye, giderim.

755
Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 8

İnsanlar seni neden takip ediyor?: Sanal dünyayı normalde seven biri değilim. Telefonla konuşmayı, mesaj atmayı da sevmem. Yüz yüze konuşmayı, dokunmayı severim. Bu dünyada herkesin bir misyonu olduğuna inanıyorum. Allah vergisi yüksek bir enerjim var. Bu enerjiyi doğru kullanıp, insanlara güzel şeyler vermek, iyi izler bırakmak için çabalıyorum.

855
Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 9

Instagram’da ‘biz çoğalıyoruz’ hashtag’ini kullanıyorsun. Kim bu çoğalanlar?: İnsan saf sevgiyle doğuyor. Sonra negatif enerjiyle doluyor. Hayvanlara karşı tek avantajımız olan kelimeler en büyük lanetimiz bugün. Çünkü onları doğru kullanmıyoruz. “Aman Allah korusun” diyoruz. Böyle yaparak kötüyü çağırıyoruz. “Çok şükür” ile başlayan iyi cümleler kuralım ki her şey iyi olsun. Ben hayatımı böyle sürdürüyorum, insanlara da Instagram’dan bunu iletmek istiyorum. ‘Çoğalanlar’ da benim gibi düşünenler, benim gibi yaşayanlar.

955