Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 17

İlk aşkı ne zaman tattın?: Ahahaha! 12 yaşındaydım. Okulun en yakışıklı çocuğuydu, 18 yaşındaydı. Almanya'da. Ne yapıp edip elde ettim. Flört ettik. Başkadır ilk aşklar...

1755
Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 18

"BEKAR BİR KADIN OLARAK İSTEDİĞİMİ YAPABİLİRİM": Çok seksi paylaşımların var. İçinde kaç kadın var? Hayal edebileceğin her türlü kadın var içimde. Papermoon'da şampanyasını içip gülen kadın da var, Antakya usulü tepsi kebabını yapan kadın da. Her ortama ayak uydururum.

1855
Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 19

Uzun süreli ilişkiler yaşıyorsun. Bazen de birileriyle yakıştırılıyorsun... Ben ilişkilerini göz önünde yaşayan bir insanım. Ben bu gece seninle dışarı çıkarım, magazinciler seni bilmez, yazarlar. Herkesle yazılabilirim, çünkü bekar bir kadınım. Ama aşk yaşadığım adam olarak iki isimle, Murat Boz ve Beran Benan ile uzun ilişki yaşadım. 2-3 isimle de sözüm ona aşk yaşadım. Evet, ben bağıra bağıra 'aşk kadınıyım' diyorum. Aşktan besleniyorum, bu bir gerçek. Ama aşk yaşadığım insanla, kameraların karşısına geçip 'İlişki yaşadığım adam budur' derim. Bekar bir kadın olarak istediğimi yapabilirim.

1955
Eliz Sakuçoğlu'ndan olay sözler "Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" - Sayfa 20

İkili ilişkilerde kırmızı çizgin var mı?: Hiç yok. Tek eşliliği savunan biriyim ama tek eşliliğe inanmıyorum, doğamıza aykırı. Biz zoru başarmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla ben, yaşamış biri de olarak aldatılmayı her türlü kabul ederim, ettim de. Angelina Jolie aldatıldı abi. Sevgi başka, aşk başka bir şey.

2055