Eleme potasına giden son isim belli oldu! Onur mutfakta fena düştü

Masterchef'te kıran kırana mücadele devam ediyor. Yarışmacılar iki aşamalı elemeden geçerek potadan kurtulma mücadelesi verdi. İlk bölümde keşkek yapıldı. Yemekleri beğenilen yarışmacılar balkona çıkıp rahat bir nefes aldı. İkinci aşamada ise en kötü tabağı veren isim son eleme adayı oldu. İşte Masterchef'te merak edilenler...

Eleme potasına giden son isim belli oldu! Onur mutfakta fena düştü - Sayfa 1

Masterchef'te son eleme adayı da belli oldu. Keşkek yapan yarışmacıları yaptıkları hata nedeniyle Mehmet Şef uyardı ve tek tek anlattı. Eleme potasına 7. isim girdi. Yeni bölümde eleme potasındaki 7 isim yarışacak ve 1 isim Masterchef'e veda edecek. 

17
Eleme potasına giden son isim belli oldu! Onur mutfakta fena düştü - Sayfa 2

SENİN ZIPLAMANA GEREK YOK

İlk aşamada keşkek yaparken yarışmacılardan Nigar'ın tokmakla beraber zıplaması komik anlara neden oldu. Mehmet Şef "Tokmağı vuracaksın senin zıplamana gerek yok" dedi ve stüdyoda gülüşmelere neden oldu.

27
Eleme potasına giden son isim belli oldu! Onur mutfakta fena düştü - Sayfa 3

ONUR FENA DÜŞTÜ

Tabaklarını yetiştirmeye çalışan yarışmacılardan Onur, koşuştururken ayağı kaydı çok kötü düştü. Düşerken de plastik sepete çarptı, çarptığı sepet de sert bir şekilde Beril'e çarptı. Onur ve Beril şans eseri yara almadan kurtuldu ve tabaklarına devam etti.

37
Eleme potasına giden son isim belli oldu! Onur mutfakta fena düştü - Sayfa 4

DENİZ VE AYŞE ARASINDA GERGİNLİK

Deniz'in Ayşe için eleştirileri sonrası Ayşe gözyaşlarına boğuldu. Kısa bir konuşma yapan Ayşe "İnsan bazen edebinden adabından da susabilir. Ben susmayı tercih ettim bu da bir tercihtir. Yemek almak istedim, kaptanlık da yapmak istedim. Beni arkadaşlar aslında profesyonel mutfaktan olmadığım için dinlemek istemediler. Dün burada dediğim gibi kaptanlık yapamadım doğrusu. Yemek almak istedim onu da alamadım. Bu da bana ders olur belki. Bir daha ki haftaya kalırsam daha başka olacak" dedi.

47