Televizyon
22 Mar 2010 11:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:10

EKREM DUMANLI VE ERGUN BABAHAN'DAN "ÇIKIŞ YOLU"...PROGRAMIN İLK KONUĞU KİM OLACAK?

Ekrem Dumanlı ile Ergun Babahan'ın sunduğu program, bu akşam saat 20.10'da ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Açtığı yeni kanallarla yayıncılık alanını sürekli genişleten TRT'nin haber kanalı 'TRT Haber', 18 Mart'ta seyirciyle buluştu. "81 ilin tamamında bulunan muhabirleri ile Türkiye'deki bütün gelişmeleri saniye saniye ekrana yansıtma" hedefiyle yola çıkan TRT Haber, bu akşamdan itibaren yeni bir programa başlıyor: Çıkış Yolu.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile Star Gazetesi köşe yazarı Ergun Babahan'ın pazartesi akşamları gerçekleştirecekleri programda, konuklarla birlikte gündemdeki meselelerin çözümüne dair çıkış noktaları aranacak.

Programda Türkiye'nin konuştuğu meseleler üzerine analizler yapılacağını ve 'Bu noktadaki çıkış yolu nedir?' sorusunun ele alınacağını söyleyen yapımcı Hakan Aksel, "Programın adını önce 'Çözüm' olarak düşünüyorduk. İsim üzerinde biraz daha düşününce 'Çıkış Yolu'na karar verdik. Tartışılan konu bir neticeye varacak. Programın ismi de oradan çıktı. Bir problem var ve biz 'Bunun çözümü nasıl olabilir'i sorgulayacağız. Konuklarımız çok fazla olmayacak. Bir veya iki kişi. Olayın odağındaki isimleri seçmeye çalışacağız. Yetmiş beş dakikalık programda Ekrem Dumanlı ile Ergun Babahan'ın meselelere bakışları da ufuk açıcı olacak." diyor. TRT Haber'de her pazartesi saat 20.10'da ekrana gelecek 'Çıkış Yolu'nun ilk bölüm konuğu Adalet Bakanı Sadullah Ergin. Yeni anayasa hazırlıklarının değerlendirileceği programda "Hükümetin hazırlığını sürdürdüğü anayasa değişiklik paketinin içerisinde neler var? Planlanan değişiklikler kamuoyunun beklentilerini karşılayabilecek mi?" gibi sorulara cevaplar aranacak.