Ekonomi uzmanından altın yatırımcılarına uyarı! Rekor için tarih verdi: 'Elden çıkarmayın'

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu hafta için ve eylül ayına ilişkin piyasalarda yaşanacak hareketlilikleri değerlendirdi. Memiş, altın yatırımcısını uyardı.

Ekonomi uzmanından altın yatırımcılarına uyarı! Rekor için tarih verdi: 'Elden çıkarmayın' - Sayfa 1

Eylül ayının sonlarına doğru ekonomi dünyası için kritik haftaya girildi. 18 Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağı bugünlerde gözler Amerika Merkez Bankası ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na çevrilmiş durumda.

112
Ekonomi uzmanından altın yatırımcılarına uyarı! Rekor için tarih verdi: 'Elden çıkarmayın' - Sayfa 2

Altın için Fed'in açıklayacağı politika faizi büyük önem taşıyorkan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, YouTube kanalı üzerinden haftanın ve eylül ayının bir değerlendirmesinde bulundu.

212
Ekonomi uzmanından altın yatırımcılarına uyarı! Rekor için tarih verdi: 'Elden çıkarmayın' - Sayfa 3

'ALTIN İÇİN YENİ REKOR KAPIDA'

Memiş, altın yatırımcısına seslenerek, yeni rekorların beklenildiğini ifade etti. Memiş, "Satış için daha erken yıl sonu 3 bin 3 bin 500 lira seviyesi ile alakalı gram altın tarafındaki beklentimiz devam etmekte. Gram altın yatırımcısına son bir aydır tek bir sloganımız vardı ons altın nereye gram altın oraya ve gram altında yeni rekorlar gelmeye devam edecek.

312
Ekonomi uzmanından altın yatırımcılarına uyarı! Rekor için tarih verdi: 'Elden çıkarmayın' - Sayfa 4

Eylül ayındaki direnç seviyemiz 2 bin 880 lira seviyesiyle takip etmeyi sürdüreceğiz. Her ay yeni bir rekor kırmaya devam ediyor gram altın.

412