Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 9

Eşiniz için hukuk mücadelesi veriyorsunuz...

Mücadelemi sonuna kadar da vereceğim. Ama bu süreçte tek başımayım. Benim ağrıma giden Şafak'ın aslında bu kadar yalnız olduğunu görmem. Bu çok acı. Mağdur olan eşimin, yıllardır baktığı, beslediği, her şeyiyle ilgilendiği yakın çevresi ne mahkemeye ne de sonrasında destek oldu. Katillerin bile kapıda, anası, babası, akrabaları bekliyor. Şafak gerçekten çok yalnızmış. Mahkemede tek konuşan ve Şafak'ın hakkını savunan benim avukatım. Karşımızda katillerin avukatları var, 20-30 kişi, bunlara karşı ben ve avukatım Şafak'ın hakkını savunuyoruz

916
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 10

Ailesinden başka gelen var mı?

Abisi geliyor ama konuşmuyor. İlk duruşmada konuştu sadece. "Şafak çok alkol alırdı ve küfürbazdı" demiş, asla değil. Zaten Şafak ile yıllardır görüşmüyordu. Küslerdi, ben barıştırmıştım.

1016
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 11

Şafak Bey'in arabasının aynasını parçaladığınız görüntüler basına çıkmıştı...

"Başından beri bu ilişkide kandırılan taraf bendim"

Şafak Bey'in arabasının aynasını parçaladığınız görüntüler basına çıkmıştı...
Boşandığını düşündüğünüz insanla aynı evde yaşıyorsunuz. Kavga ediyorsunuz ve o boşandı diye düşündüğünüz eşinin evine gidiyor. Delirdim tabii. Ben aynayı da kırarım o sinirle, camını da... Aşkın gözü kördür derler ya. Ben ne diyorsa inanıyordum. Yani o gece onu aradım ama açmadı. O yüzden eve gittim. Eğer konuşsaydık arabasını kapının önünde gördüğüm halde, "Ben orada değilim" diyerek beni inandırırdı. Aynayı kırarak da kendime göre delil bıraktım aslında.

1116
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 12

Çocuğumun dişi ağrıdığı için gittim dedi sonrasında. Gece zaten eve geldi. Şafak ile çok büyük bir aşk yaşadım ama çok da acı çektim. Aslında başından beri bu ilişkide kandırılan taraf, mağdur olan taraf bendim. Ayna kırma görüntülerini de sonrasında öğrendiğim kadarıyla Şafak eski eşinin babasına vermiş. Eski eşinin de bunu kamuoyuyla paylaşmasından sonra ondan ayrıldım.

1216