Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 5

Eşiniz için varlıklı bir işadamı algısı vardı, öyle değil miydi?

Evet. İyi bir iş adamıydı. Ama varlıklı diye tanımlamak doğru değil. 'Ece zengin bir adamla evlendi' diyorlardı. Bu gerçeği yansıtmıyor. Biz tüm masrafları bölüşüyorduk. Benim evimde oturuyorduk zaten. Söylendiği gibi varlıklı olsa zaten benim evimde oturmazdık. Şafak'ın taşınmaz mülkü çoktu. Şafak hem ailesine hem de çevresine maddi olarak bakıyordu. Ben ise maddi olarak ondan beklenti içinde hiçbir zaman olmadım.

516
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 6

Mesela bir olay anlatayım, 14 Aralık 2020'de ben Amerika'daydım. O sırada da Şafak'ın eski eşi ilk kez çalışmak istemiş, ev dekorasyonuyla ilgili bir şey yapacakmış. O dönem Şafak'ın durumu yoktu, bana sordu, "Ben sana veririm" dedim ve 10 bin dolar yolladım şoförüyle. Ben o parayı geri almadım zaten aramızda böyle şeylerin konusu bile geçmezdi.

616
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 7

Eşinizi kaybettikten sonra parayla ilgili konular gündeme geldi...

"Evleri talan edildi"

Benim maddi olarak ondan hiçbir zaman beklentim olmamıştı. Olmadığını da onu kaybettikten sonra kamuoyu gördü. Ama acı olan şu ki, öldüğünün birinci haftası mirasçılar tarafından Şafak'ın evleri talan edildi. Tüm evlerinde beyaz eşyaya kadar almışlar. Evleri kiraya verdiler. Mirasçısı olduğum için bana para teklifinde bile bulundular. Asla bunu kabul etmedim. Bu teklif üzerine mirası reddetmeye karar verdim. Çok acı.

716
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 8

Onlar Şafak'a sülük gibi yapışmışlardı, ölümünden sonra da onun üzerinden bu yaşamlarını devam ettirmek istiyorlar. Ben Şafak ile olmak için çok bedel ödemiş bir kadınım. Evli adamla beraber diye haberlerim ilk çıktığı gün ben boşanma belgesini yayınlayacaktım. Ama Şafak o dönem çalıştığım kanala gelip, beni ve yönetime kadar herkesi yayınlamamam için ikna etti. İyi ki de öyle olmuş çünkü Şafak sahte boşanma belgesi vererek bana boşandığını söylemişti. Ben de ona inandım. Sonrasında bunun sahte olduğunu anladığımda, bunu kamuoyu ile paylaşsaydım Şafak'ın avukatlığı elinden alınırdı, çocuklarıyla da sorun da yaşardı. Bunu zamanında yapmadım, sonra da zaten geç oldu.

816