Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 3

Eşinizi böyle erken kaybedeceğinizi hissetmiş miydiniz?

Yeni yıla çok mutsuz girmiştim. Halbuki her şeyimiz yavaş yavaş yoluna giriyordu. Benim evime sığmıyorduk, yeni bir eve geçecektik. Şafak erken gideceğini hissetti ama... Şafak ile kıskançlıktan dolayı tartışmıştık. Ben de sinirlenip oğlum ve babamla birlikte Dubai'ye gittim. Şafak da benimle küs kalamazdı. Ardımdan o da geldi. Gelirken de "Bir gün ölürsem, senin kollarında ölmek istiyorum" diye yazdı. Bunu 18 Ocak'ta yazdı, 27 Ocak'ta da eşimi kaybettim. O gün toplantıya gitseydim benim kollarımda ölecekti belki de. Normalde Şafak'ın bütün toplantılarına da giderdim. Ama o gün gitmedim.

316
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 4

Son zamanlarında nasıldı peki Şafak Bey?

Çok iyiydi. Mutluydu. Şafak ölmeden bir-iki hafta önce tehditler alıyordu ama korkmuyordu. Şafak'ın rahmetli olduğu gün normalde biz Bodrum'a gidecektik. Kızların tatili uzayınca gidemedik. Kaderimiz böyleymiş. Katiller "Şafak bize küfür etti" diyor ama Şafak asla küfür eden biri değildi.

416
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 5

Eşiniz için varlıklı bir işadamı algısı vardı, öyle değil miydi?

Evet. İyi bir iş adamıydı. Ama varlıklı diye tanımlamak doğru değil. 'Ece zengin bir adamla evlendi' diyorlardı. Bu gerçeği yansıtmıyor. Biz tüm masrafları bölüşüyorduk. Benim evimde oturuyorduk zaten. Söylendiği gibi varlıklı olsa zaten benim evimde oturmazdık. Şafak'ın taşınmaz mülkü çoktu. Şafak hem ailesine hem de çevresine maddi olarak bakıyordu. Ben ise maddi olarak ondan beklenti içinde hiçbir zaman olmadım.

516
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 6

Mesela bir olay anlatayım, 14 Aralık 2020'de ben Amerika'daydım. O sırada da Şafak'ın eski eşi ilk kez çalışmak istemiş, ev dekorasyonuyla ilgili bir şey yapacakmış. O dönem Şafak'ın durumu yoktu, bana sordu, "Ben sana veririm" dedim ve 10 bin dolar yolladım şoförüyle. Ben o parayı geri almadım zaten aramızda böyle şeylerin konusu bile geçmezdi.

616