Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 11

Şafak Bey'in arabasının aynasını parçaladığınız görüntüler basına çıkmıştı...

"Başından beri bu ilişkide kandırılan taraf bendim"

Şafak Bey'in arabasının aynasını parçaladığınız görüntüler basına çıkmıştı...
Boşandığını düşündüğünüz insanla aynı evde yaşıyorsunuz. Kavga ediyorsunuz ve o boşandı diye düşündüğünüz eşinin evine gidiyor. Delirdim tabii. Ben aynayı da kırarım o sinirle, camını da... Aşkın gözü kördür derler ya. Ben ne diyorsa inanıyordum. Yani o gece onu aradım ama açmadı. O yüzden eve gittim. Eğer konuşsaydık arabasını kapının önünde gördüğüm halde, "Ben orada değilim" diyerek beni inandırırdı. Aynayı kırarak da kendime göre delil bıraktım aslında.

1116
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 12

Çocuğumun dişi ağrıdığı için gittim dedi sonrasında. Gece zaten eve geldi. Şafak ile çok büyük bir aşk yaşadım ama çok da acı çektim. Aslında başından beri bu ilişkide kandırılan taraf, mağdur olan taraf bendim. Ayna kırma görüntülerini de sonrasında öğrendiğim kadarıyla Şafak eski eşinin babasına vermiş. Eski eşinin de bunu kamuoyuyla paylaşmasından sonra ondan ayrıldım.

1216
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 13

Şafak bunu beni yalnızlaştırıp, sadece ona kalma isteğinden dolayı yapmıştı. Yani onunla barışmam için görüntüleri araç olarak kullandı. Bu görüntüler basına sızınca da barıştık. Şafak amacına ulaşmıştı. Hem yalnız kaldım hem işimden ayrılmak zorunda kaldım. Görüntülerin çıktığı gün barıştık ve beni Bodrum'a götürdü.

1316
Ece Erken eşini kaybettikten sonra ilk kez konuştu! "İlişkide kandırılan taraf bendim" - Sayfa 14

Normalde eşinizin toplantılarına hep gittiğini söylediniz. O gece neden yanında değildiniz?

Fikret Orman'ı sevmediğim için gitmedim. Fikret Orman kendine ait düşünceleri, Şafak'a dayatıp, ona söyletiyordu. Buna çok şahit olduğum için onu sevmiyordum. O günkü toplantıyı da Fikret Orman istemiş. Bundan dolayı da gitmedim. Eğer gitseydim yanımda Eymen de olurdu. Benim için çok daha büyük bir felaket olurdu. O gün Şafak'la gece 12.00'de konuştuk. Sesi çok mutluydu, "Aşkım geliyorum, geliyorum bitanem" dedi ama gece yarım oldu gelmedi.

1416