Duygu Nebioğlu'na gelen ihbar kafaları karıştırdı! Erol Simavi'nin de adı karıştı! - Sayfa 8

4 kız kardeşin de baba adının Erol olduğu kimliklerine yazılı olduğu belirtilirken, Müge Anlı 'Erol diye birini tanıyor musunuz?' diye sormuştu. Daha önce haklarına çıkan haberin yayınlatılmadığı iddiasını yineleyen Duygu Nebioğlu ise "O gazetede haberi çıkartmayan gazete sahibinin Erol Simavi olduğunu öğrendik. Sır küpü olaylar var. Bazı şeyleri söylemeyeceğim." demişti. Müge Anlı bunun üzerine "Annenin Erol Simavi'yi de mi tanıdığını düşünüyorsun?" diye sormuştu. Nebioğlu'ndan "Evet. Hatta Erol Simavi, Metin Akpınar ve eşiyle beraber fotoğraflar var. O arşivlerin hepsine bakıyoruz, bakabildiklerimize, Dallas." yanıtını vermişti.

814
Duygu Nebioğlu'na gelen ihbar kafaları karıştırdı! Erol Simavi'nin de adı karıştı! - Sayfa 9

O 'EROL' ORTAYA ÇIKTI

Herkesin merak ettiği 'Erol' isimli kişinin kim olduğu tartışılırken, Müge Anlı'dan yeni bir açıklama geldi. Anlı, "Erol isminden bahsedilmişti. Nüfusta baba adına Erol ismi yazılmış. Erol Simavi'ye kadar gitmişti olaylar. Ama bize bağlanan Suphiye Orancı'nın çocukluk arkadaşı, Orancı'nın mahalleden aşkının adının Erol olduğunu söylemişti. Edindiğimiz bilgilere göre araştırma yaptık ve o Erol Bey'i bulduk..."

914
Duygu Nebioğlu'na gelen ihbar kafaları karıştırdı! Erol Simavi'nin de adı karıştı! - Sayfa 10

"Erol Bey İstanbul'da yaşıyor. Evli barklı, iş güç sahibi. 'Evet, mahallede çocukken arkadaştım. Tanışıklığımız vardı. Aşkı da kabul etmiyor. Ama aramızda herhangi bir ilişki olmadı' dedi. Arayanlar Suphiye Hanım ile Erol Bey'in erkek çocuğu olduğundan bahsetmişi. Erol Bey kabul etmedi. 'Eğer istiyorlarsa da ben burdayım, ama anneleriyle ilişkim olmadı' dedi. Beğenim Erol Bey'in tavrını, 'Talep gelirse kaçmıyorum göçmüyorum, ama aramızda ilişki olmadı' dedi."

1014
Duygu Nebioğlu'na gelen ihbar kafaları karıştırdı! Erol Simavi'nin de adı karıştı! - Sayfa 11

PEŞ PEŞE GELEN İHBARLAR

Duygu Nebioğlu hafta boyunca katıldığı Müge Anlı'nın canlı yayınında annesi Suphiye Orancı'ya çağrı yapmıştı. Programa katılan ve Suphiye Orancı'nın 35 yıl önce arkadaşı olduğunu söyleyen Zeynep isimli kadın, Dilara'nın babasının Uğur Dündar değil, başka bir ünlü isim olduğunu açıklamıştı.

1114