Televizyon
15 Eyl 2011 12:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

DÜNYACA ÜNLÜ PROGRAM STAR TV'DE BAŞLIYOR!

İngiltere, Avustralya, Yunanistan, Danimarka, Norveç, İrlanda, İsveç, Almanya, Rusya gibi birçok ülkede izlenme rekoru kıran program artık Türkiye'de de yayınlanacak...

İngiltere, Avustralya, Yunanistan, Danimarka, Norveç, İrlanda, İsveç, Almanya, Rusya gibi birçok ülkede izlenme rekoru kıran, Amerika’da ise bu sezon ünlü televizyoncu Oprah Winfrey’in yapımcılığıyla ekrana gelecek Gelin Duymasın, Türkiye’ye Star TV ile ’Merhaba’ diyor.

Yakında başlayacak olan Gelin Duymasın programı, evlenmek isteyen çiftlere hayallerindeki düğünü yapmak için harika bir fırsat sunuyor.

Gelin Duymasın, hayatlarının en özel günlerinden biri olan düğünlerini unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyen çiftlere, eşsiz bir olanak sağlıyor.

Nikah şekerinden gelinliğe, takılardan düğün mekanına, her detayı ince ince planlanacak bir düğün yapmak için evlenecek çifte tam 15 bin TL veriyoruz!

Ama elbette ufak bir şartımız var. Parayı damat adayımız alacak ve bütün ayrıntılarla damat bey ilgilenecek. Gelinle ortak belirlenecek nikah tarihine kadar yapılan her hazırlık, gelin hanıma sürpriz olacak. Gelinlik bile!

Her hafta bir çiftimizi evlendireceğimiz programda, kendine ve zevkine güvenen damat adayları ile müstakbel eşine güvenen gelin adaylarının heyecanlarına ortak olacağız. Damat bey evlilik öncesi, düğün organizasyonu ile ilgili büyük bir sınav verirken, gelin hanım da merak içinde, hayatını birleştireceği erkeğin kendisi için neler hazırladığını göreceği anı bekleyecek.

Gelin Duymasın her hafta farklı bir aşk öyküsü, ilginç gelenekler ve bambaşka bir düğün telaşıyla yakında Star TV ekranlarında olacak.

Gelin Duymasın Pazartesi 15:45’te başlıyor!