Dünya Güzeli ünvanlıydı! O spiker Habertürk'le yollarını ayırdı! - Sayfa 14

BAYANLAR ERKEKLER KADAR FUTBOLDAN ANLAMAZ Daha önce TRT'de bir kadın spiker maç anlatmıştı. Senin böyle bir düşüncen var mı? İleride maç anlatmayı düşünür müsün? Denemem olmadı. Denemeyi de düşünmüyorum. Bir bayanın da anlattığı maçı asla izlemek istemem. Kadınların sesinin maç anlatmaya uygun olmadığını düşünüyorum. Ercan Taner mesela maç anlatırken heyecanlanıyorsun. Ama bu heyecanı bayanların verebileceğini sanmıyorum.

1424
Dünya Güzeli ünvanlıydı! O spiker Habertürk'le yollarını ayırdı! - Sayfa 15

Geçtiğimiz günlerde Simge Fıstıkoğlu ile Ümit Özat arasında yaşanan bir tartışma olmuştu? Sen kimi haklı görüyorsun? Özat'ın çıkışı doğru muydu? Kesinlikle Ümit Özat o konuda haklı. Orada Ümit Özat bayanlar 'erkekler kadar' futboldan anlamaz diyor. Simge Fıstıkoğlu'nun karşısında yıllarca futbol oynamış biri var neyin tartışmasını yapıyor anlamıyorum. Anlasa bile Ümit Özat'ın da dediği gibi erkekler kadar anlamaz.

1524
Dünya Güzeli ünvanlıydı! O spiker Habertürk'le yollarını ayırdı! - Sayfa 16

Kısa sürede bir hayran kitlen oluşmaya başladı. Onların sana verdiği tepkiler nasıl? Çiçek gönderenler oluyor. Fotoğraf çektirmek isteyenler oluyor. Bence yanlış bir şey değil. Ben de hayran olduğum insanla fotoğraf çektirmek isterim. '

1624
Dünya Güzeli ünvanlıydı! O spiker Habertürk'le yollarını ayırdı! - Sayfa 17

ANNEDEN ÖĞÜT... Annem mutlaka izler yayınları ve eleştirir. Mimiklerime de çok hakim oldukları için o gün kötüysem, dün daha iyiydin şöyle yapmalıydın diye eleştiride bulunur. Kıyafetlerime de annem karışır. Askılı giyme kızım diye öğüt verir. (gülüyor)

1724