Dünya bunu konuşuyor! Wanda Nara deliye döndü, işte Icardi'nin Türk sevgilisi... - Sayfa 5

ICARDI OTELE ALINMADI

Yaşanan bu olayların ardından Icardi'nin kulüpten özel izin alarak Arjantin'e gittiği açıklanmıştı. Yıldız futbolcunun Wanda Nara'yı barışmaya ikna etmek için ülkesine gittiği belirtilmişti.

543
Dünya bunu konuşuyor! Wanda Nara deliye döndü, işte Icardi'nin Türk sevgilisi... - Sayfa 6

Icardi'nin o tarihlerde Wanda Nara'nın otelinin önünde görüntüleri ortaya çıkmış, yıldız futbolcu güvenlikler tarafından içeri alınmadı. Gossipeame'nin paylaştığı görüntülerde Icardi'nin otelin önüne geldiği fakat kendisini içeriye almayan güvenlik görevlileriyle tartıştığı görülüyordu.

643
Dünya bunu konuşuyor! Wanda Nara deliye döndü, işte Icardi'nin Türk sevgilisi... - Sayfa 7

Öte yandan Mauro Icardi'nin Arjantinli aktris China Suarez ile eşinin aldattığı ve bu durumun ayrılığa sebep olduğu konuşulurken Wanda Nara bu konu hakkında "Onun hakkında her şeyi biliyordum. Onun ne telefonunu kurcaladım ne de bunu konu hakkında bir arayışa girdim. Ama bu durumun farkındaydım. 

743
Dünya bunu konuşuyor! Wanda Nara deliye döndü, işte Icardi'nin Türk sevgilisi... - Sayfa 8

Oturduk Icardi bana 'Sana bu durumu anlatmak istiyorum' dedi. Icardi, canınızı acıtsa da size doğruları söyleyen biri. Bu yüzden onunla hemen hemen her zaman tartışırım, çünkü o size doğruyu söyleyen biri, canını acıtsa da. Bana birini gördüğünü söyledi. China Suarez'den bahsediyorum" şeklinde konuşmuştu.

843