Düğün çıkışı otobüse binmesi gündem olmuştu! Nur Sürer sessizliğini bozdu! 'Çok ayıpladım'

7 yıldır aşk yaşayan Meriç Aral ve Serkan Keskin dün akşam Etiler'de bir mekanda hayatlarını birleştirdi. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye Aile dizisinin yıldızı Nur Sürer de katıldı. Ünlü oyuncunun düğünün ardından otobüs durağında bekleyip belediye otobüsüne bindiği görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Nur Sürer sessizliğini bozdu ve 'çok ayıpladım' dedi.

Düğün çıkışı otobüse binmesi gündem olmuştu! Nur Sürer sessizliğini bozdu! 'Çok ayıpladım' - Sayfa 1

Meriç Aral ve Serkan Keskin çifti 7 yıllık beraberliğin ardından aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı nikah töreniyle evlendi. Çiftin bu mutlu gününe ünlü isimler de akın etti.

110
Düğün çıkışı otobüse binmesi gündem olmuştu! Nur Sürer sessizliğini bozdu! 'Çok ayıpladım' - Sayfa 2

Nikah törenine katılan ünlü oyuncu Nur Sürer gecenin sonunda otobüse bindiği görüntülerle çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu dayanamayıp sessizliğini bozdu.

210
Düğün çıkışı otobüse binmesi gündem olmuştu! Nur Sürer sessizliğini bozdu! 'Çok ayıpladım' - Sayfa 3

EVLENDİLER!

Ünlü oyuncu Meriç Aral ve meslektaşı Serkan Keskin dünyaevine girdi.

310
Düğün çıkışı otobüse binmesi gündem olmuştu! Nur Sürer sessizliğini bozdu! 'Çok ayıpladım' - Sayfa 4

Ünlü isimlerin akın ettiği nikah törenine, Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen, Necip Memili, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensıoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi isimler katılım gösterdi.

410