Doları, altını, bitcoin'i olanlar dikkat! İslem Memiş uyardı: ‘Silkeleme operasyonu var’ - Sayfa 11

Bu silkeleme operasyonun ardından dolar karşısında değer kaybetmiş olan finansal değerlerde tekrar yüzde 5, yüzde 6'lık yükseliş olduğunu görüyoruz. Aslında her ne kadar çok düşük rakam varsa, o piyasaya giren yatırımcı sayısında da ciddi bir atış olduğunu görüyoruz."

1121
Doları, altını, bitcoin'i olanlar dikkat! İslem Memiş uyardı: ‘Silkeleme operasyonu var’ - Sayfa 12

BU OPERASYON NE KADAR DEVAM EDECEK?

İslam Memiş silkeleme operasyonunun ne kadar süreceğiyle ilgili de konuştu...

1221
Doları, altını, bitcoin'i olanlar dikkat! İslem Memiş uyardı: ‘Silkeleme operasyonu var’ - Sayfa 13

"Küresel piyasalarda bütün borsalarda yaşanan hızlı satışla birlikte bizim borsamızda da tekrar hızlı satışlar olduğunu hep beraber gördük. Borsa İstanbul 2420 puan seviyesinde. 100 endeksi, yurtdışına göre kıyasla pozitif yönde ayrıştığını görmüştük. Dolar karşısında Borsa İstanbul 100 endeksi ucuz kaldı. Yükseliş devam eder mi?

1321
Doları, altını, bitcoin'i olanlar dikkat! İslem Memiş uyardı: ‘Silkeleme operasyonu var’ - Sayfa 14

Ben risk görüyorum, 2500 puan seviyesinin üzerindeki ataklara çok dikkat etmek gerekiyor. 2250 puan seviyesi ise güçlü destek olarak takip edeceğim ancak yurt dışı borsalara baktığımızda önümüzdeki haftalarda bu satış dalgasının tekrarlanması olasılığı çok yüksek. Emtialar ve paritelerde satış bitti diye bir şey yok. Silkeleme operasyonu sürüyor sadece tepki alımı görüyoruz ama operasyonun ne kadar süreceğiyle ilgili belirsizlik devam ediyor."

1421