'Doğduğun Ev Kaderindir' final mi yaptı? - Sayfa 5

Zeynep ve Mehdi'nin aşkı soruldu

Canlı yayın esnasında oyuncuların takipçileri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi'nin ve Zeynep'in aşkı soruldu. Özdemir, "Aşka bakış açımı değiştirdiniz diyenler var. Bizim dizinin en büyük tılsımı unuttuğumuz büyüdüğümüz tabularımızın verdiğimiz bir sürü karar var.  

58
'Doğduğun Ev Kaderindir' final mi yaptı? - Sayfa 6

Bir sürü rol model oluşturuyoruz. Birine aşık olmak istiyoruz ama geçmişte oluşturduğumuz tabulara uyduramıyoruz. Duygusal eksiklerimizi birbirinde tamamlama durumu var Zeynep ile Mehdi'de" dedi.

68
'Doğduğun Ev Kaderindir' final mi yaptı? - Sayfa 7

Çelikkol da, "Her şey mutasyona uğruyor. Aşk da mutasyona uğradı. Bazı duyguları zamanla kaybediyoruz. O yüzden Mehdi ve Zeynep'te saflık var. Çok fazla dil konuşmuyor. Samimiyet olduğu zaman seyirciye geçiyor. Geçmişini geleceğini görüyor seyirci" ifadelerini kullandı.

78
'Doğduğun Ev Kaderindir' final mi yaptı? - Sayfa 8

Doğduğun Ev Kaderindir final mi yaptı?

Ayrıca son zamanlarda Doğduğun Ev Kaderindir'in final yaptığı iddialarına ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, "Dizimiz devam edecek. Sete çıkacağımız günü sabırla bekliyoruz. Biz dizimizi çok seviyoruz. Ben Zeynep'i çok seviyorum. Demet'i de çok seviyorum." sözleriyle çıkan haberleri yalanlamış oldu.  

88