'Doğduğun Ev Kaderindir' final mi yaptı? - Sayfa 3

Diziden sonra yorumları okuyup birlikte gülüyorduk motive oluyorduk. Bu süreç arkamıza bakmayı öğretti. Dünyanın ne kadar değerli olduğunu hissettirdi. Bir an önce sete dönmek ve senden hızlı giyinmek istiyorum" ifadeleriyle izleyenlere tebessüm ettirdi.

38
'Doğduğun Ev Kaderindir' final mi yaptı? - Sayfa 4

Film önerdiler

Korona salgını günlerinde evlerinde karantinada olan vatandaşlara film tavsiyesinde bulunan ikiliden Demet Özdemir, Parazit ve Dehşetin Yüzü filmlerini çok başarılı bulduğunu ve korku filmlerine sarıp izlediğini söyledi. İbrahim Çelikkol ise, Matrix'in defalarca izlenebileceğini belirtti. 

48
'Doğduğun Ev Kaderindir' final mi yaptı? - Sayfa 5

Zeynep ve Mehdi'nin aşkı soruldu

Canlı yayın esnasında oyuncuların takipçileri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi'nin ve Zeynep'in aşkı soruldu. Özdemir, "Aşka bakış açımı değiştirdiniz diyenler var. Bizim dizinin en büyük tılsımı unuttuğumuz büyüdüğümüz tabularımızın verdiğimiz bir sürü karar var.  

58
'Doğduğun Ev Kaderindir' final mi yaptı? - Sayfa 6

Bir sürü rol model oluşturuyoruz. Birine aşık olmak istiyoruz ama geçmişte oluşturduğumuz tabulara uyduramıyoruz. Duygusal eksiklerimizi birbirinde tamamlama durumu var Zeynep ile Mehdi'de" dedi.

68