Polemik & Kulis
10 Mayıs 2010 11:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

DOĞAN GRUBU'NDAN ŞOK AYRILIK! ''KİŞİSEL HAYALLERİ'' İÇİN İSTİFA EDEN YÖNETİCİ KİM?

Doğan Grubu'nda 20.yılını dolduran yönetici sürpriz bir kararla ayrılıyor.İşte o yönetici ve çalışma arkadaşlarına gönderdiği veda mektubu...

Doğan Grubu’ndan kopan isim grupta çeşitli görevlerde bulunan Yalçın Balcı. Grubun önemli isimlerinden biri olan Balcı iki yıl önce iki damarından bypass ameliyatı geçirmişti. Balcı süpriz bir kararla gruptan kopuyor.İşte ünlü yöneticinin veda mektubu...

Sevgili Arkadaşlarım,

Geçen ay Doğan Grubu’nda 20. yılımı doldurdum.İlk işimi de sayarsak 29 yıl olmuş, bana hala dün gibi geliyor.Zaman su gibi hızlı akıyor, Milliyet’te çalışmaya başladığımda 32 yaşındaydım.
Bazen keyifli bazen üzüntülü, genelde beni heyecanlandıran 20 yıl geçti.Doğan Grubu’nda kurumsal hayallerimin büyük bir kısmını gerçekleştirdim.Grupta istediğim her şirkette çalışma serbestisini burada buldum.Bu vesile ile Doğan Ailesine huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum.Bu kadar süre medya içinde çalışmak yeterlidir kanısındayım.

Artık kişisel hayallerimi icra etmek üzere bu ay ayrılıyorum.

Belki biliyorsunuz, belki de bilmiyorsunuz;Yakın zaman önce, dünya çapında çocuk müzikallerini ve gösterilerini yurdumuza getirmek için,"İstanbul Çocuk Tiyatrosu A. Ş." isimli bir şirket kurmuştum.2010 Sömestir tatilinde "Disney Live! Mickey’nin Masal Dünyası" gösterisini izlemeye gelenler beni daha çok cesaretlendirdi.Bu hayalimi daha da geliştirmek beni çok heyecanlandırıyor.

Belki Çanakkaleli olmamdan, belki de Homer etkisinden , yaklaşık 4 yıldır Troia’nın dünyada hak ettiği gerçek yeri bulması için, bireysel sorumluluğum çerçevesinde çalışmaktayım.
Geçen yıl Çanakkale’de minik bir eski tescilli bina alıp,"Troia Araştırmaları Enstitüsü" nün tohumunu attım.Elimde birikmiş ve birikecek, küçümsenmeyecek değerde tüm belge ve dökümanları orada hizmete açacağım.Vs. vs. vs. Diğer yapacaklarım da süpriz olarak kalsın şimdilik.

Bana eskiden olduğu gibi, bildiğiniz iletişim adreslerinden erişebilirsiniz.Bakarsınız eskisinden daha fazla görüşebiliriz.

Hepinize sağlıklı günler diliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla.

Yalçın Balcı



İŞTE YALÇIN BALCI VE HAYALLERİNİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİ ORTAĞI KEMAL GÜRKAYNAK