Diyetisyen Ender Saraç’tan eşine dayak suçlaması! Tekme tokat saldırdı, kravatla sıktı... - Sayfa 4

Mahkeme ayrıca Benan Saraç’ın bu karara aykırı davranması halinde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacağını da kararında açıkladı.

48
Diyetisyen Ender Saraç’tan eşine dayak suçlaması! Tekme tokat saldırdı, kravatla sıktı... - Sayfa 5

SUÇLAMALARI KABUL ETMEYEN BENAN SARAÇ: MAĞDURU OYNUYOR

Karara itiraz eden Benan Saraç ise iddiaları reddetti. Ender Saraç’ın eve kameralar yerleştirdiğini, çocuklara ve kendisine psikolojik şiddet uyguladığını itiraz dilekçesinde belirten Benan Saraç’ın avukatı, “Ender Saraç, çocuklarına müvekkili kötülemektedir. Ender Saraç, müvekkili tahrik etmeye çalışmış ve bilgileri cımbızlayarak mahkemeye karşı kurnazlık yaparak mağdur görüntüsü oluşturmuştur. Müvekkil ile eşinin işyerleri altlı üstlüdür. Verilen karar nedeniyle müvekkil işyerine gidememekte, ticari faaliyetlerini yapamamakta, ortak olduğu eşinin ne tür faaliyetler içinde olduğunu takip edememektedir. Bu karar müvekkilin ‘ticari faaliyetten men’ sonucunu doğurmaktadır. Tüm bu nedenlerle aleyhe verilen kararın kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

58
Diyetisyen Ender Saraç’tan eşine dayak suçlaması! Tekme tokat saldırdı, kravatla sıktı... - Sayfa 6

Ancak mahkeme, verilen kararın yerinde olduğu gerekçesiyle Benan Saraç’ın itirazını reddetti.

68
Diyetisyen Ender Saraç’tan eşine dayak suçlaması! Tekme tokat saldırdı, kravatla sıktı... - Sayfa 7

DAVETE EŞİ YERİNE BAŞKA BİR KADINLA GİTMİŞTİ

Doktor ve yazar Ender Saraç, 2022 yılında düzenlenen 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne eşi Benan Saraç yerine Hürriyet yazarı Astrolog Aygül Aydın ile katıldı. Benan Saraç o dönem sosyal medya hesabından Ender Saraç'a yönelik sert ifadeler kullanmıştı.

78