'Diriliş Ertuğrul' dizisine yeni oyuncular katıldı - Sayfa 3

HALİME (Esra Bilgiç) - Kaçak bir Türkmen şehzadesinin dünya güzeli kızıdır. Selçuklu sarayında yetişmiştir. Fedakâr, anlayışlı ve vakur bir kız olan Halime, sabrı ve zekâsı sayesinde birçok problemin üstesinden gelir.

325
'Diriliş Ertuğrul' dizisine yeni oyuncular katıldı - Sayfa 4

HAYME ANA (Hülya Darcan) - Boy veren ve Kayı’yı bir arada tutan mayadır Hayme Ana. Hayme, oğlu Ertuğrul’un yolculuğunda, ona dualarıyla eşlik eyleyen eli öpülesi kadındır. İdareci yönü sayesinde meydana gelen her türlü ayrışmayı engelleyebilir.

425
'Diriliş Ertuğrul' dizisine yeni oyuncular katıldı - Sayfa 5

DOĞAN ALP (Cavit Çetin Güner) - İsmiyle müsemmadır. İyi bir iz sürücüdür. İklimi, araziyi, bitkiyi ve coğrafyayı tanır. Doğan Alp, nice zorlu şartlarda bir çözüm bulma yeteneğine sahiptir. Ertuğrul’un can yoldaşı ve en güvendiği alpları arasındadır. Mizah yönü kuvvetlidir.

525
'Diriliş Ertuğrul' dizisine yeni oyuncular katıldı - Sayfa 6

BAMSI BEYREK (Nurettin Sönmez) - Kayı gençleri içerisinde iyi derece kılıç kullanan bir yiğittir. İri cüssesi ve cesareti onu zorlu dövüşlerde ön plana çıkarır. Onun bu korkutucu görüntüsü altında ise iyi bir kalbi vardır. Bamsı Beyrek, Ertuğrul Bey’e koşulsuz bir sadakatle bağlıdır. Çift kılıçla savaşabilen korkusuz bir alptır.

625