Magazin
19 Eyl 2024 22:14 Son Güncelleme: 19 Eyl 2024 22:16

Dilan Polat'tan sosyal medya kararı! Yorumlara isyan etti

Sosyal medyaya geri dönen Dilan Polat, paylaşımlarına yapılan olumsuz yorumlara sitem etti. Tahliye olduktan sonra sosyal medya detoksunu sürdüremeyen Polat, gelen eleştirilere yanıt verdikten sonra hesabını gizleyeceğini açıkladı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla dokuz ay tutuklu kalan Dilan Polat, tahliye olduktan sonra eşi Engin Polat ile görüştü. Engin, onu sosyal medya konusunda uyarmış olsa da Dilan, sosyal medyadan uzak kalamadı. Takipçileriyle dertleşen Polat, uyku sorunları ve iştahsızlık yaşadığını, toplam sekiz ilaç kullandığını belirtti. Gece bazen 3'te, bazen 5'te isteği dışında uyandığını, hiç yemek yiyemediğini söyleyen Polat, sosyal medyayla ilgili yeni bir karar aldı. Eleştirilerden rahatsız olduğu için hesabını gizli hale getirmeyi düşündüğünü de ekledi.

"HESABI GİZLEYECEĞİM"

Oğlunu okula yazdırdığını söyleyen Polat şu ifadeleri kullandı:

"Sabahki kahve hikayesini yanlış anlayanlar olmuş. Bilmiyorum ne olduğunu. Spam mı oldu bir şey oldu. Bir de sayfamı gizleyeceğim. Takip etmeyenler izlemesin. Değişik değişik yorum yazıyorlar. Bir süre hesabım gizli kalsın. Benim kendi takipçi kitlem çok iyi çünkü."