Dilan Polat'ın ardından Neslim Güngen'in paylaşımları mercek altında

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Servetinin kaynağı merak edilen güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen'in sosyal medya paylaşımları mercek altına alındı.

Dilan Polat'ın ardından Neslim Güngen'in paylaşımları mercek altında - Sayfa 1

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kara para aklama, vergi kaçırma suçlarından tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Servetinin kaynağı merak edilen Şule Kayatürk, Özlem-Tayyar Öz çiftinin ardından bu kez de güzellik merkezi sahibi olan Neslim Güngen'in sosyal medya paylaşımları mercek altına alındı.

17
Dilan Polat'ın ardından Neslim Güngen'in paylaşımları mercek altında - Sayfa 2

Geçtiğimiz günlerde haklarında haklarında çıkan  “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” iddiaları sonrası tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat ikilisi gündemin en çok konuşulan isimlerinden. Polat ailesinin davasıyla beraber dikkat çeken bir başka isim ise güzellik merkezi sektörünün tanınmış isimlerinde Neslim Güngen oldu.

27
Dilan Polat'ın ardından Neslim Güngen'in paylaşımları mercek altında - Sayfa 3

Geçtiğimiz haftalarda Dilan Polat dosyasıyla yakından ilgilenen Avukat Feyza Altun'un tepki gösterdiği Güngen, Instagram hesabından bir dizi açıklamalarda bulundu.

37
Dilan Polat'ın ardından Neslim Güngen'in paylaşımları mercek altında - Sayfa 4

Instagram'da 6.5 milyon takipçisi bulunan Güngen, açıklamalarına "Bazı yorumlar ve DM'ler haddini fazlasıyla aşıyor. Bunların ekran görüntülerini alacağım, avukatıma atacağım ve suç duyurusunda bulunacağım" diyerek başladı.

47