Dilan Çıtak'tan babasına şok sözler! Tatlıses öfkeden deliye döndü

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyor. Birbirlerine karşılıklı suçlamalarda bulunan baba-kız son günlerde yaptıkları üst üste açıklamalarla resmen düşman oldu.

Dilan Çıtak'tan babasına şok sözler! Tatlıses öfkeden deliye döndü - Sayfa 1

Günlerdir aralıksız kavga eden ikili arasındaki ilk kriz Çıtak'ın açıklamalarıyla başladı.

122
Dilan Çıtak'tan babasına şok sözler! Tatlıses öfkeden deliye döndü - Sayfa 2

Tatlıses'in kızını sosyal medya hesabından takipten çıkardığı ve birlikte yer aldığı fotoğrafları sildiği iddia edilirken Dilan Çıtak, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli.

222
Dilan Çıtak'tan babasına şok sözler! Tatlıses öfkeden deliye döndü - Sayfa 3

Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım." şeklinde dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Çıtak, bu polemiğin ardından kardeşi İdo Tatlıses ile de sosyal medyada takipleşmeyi karşılıklı olarak bıraktı.

322
Dilan Çıtak'tan babasına şok sözler! Tatlıses öfkeden deliye döndü - Sayfa 4

BOMBA İDDİALAR!

Aile içindeki kriz büyürken Dilan Çıtak, son olarak 'Beyaz Magazin' programına bağlanıp gözyaşları içinde yaşadığı süreci anlattı.

422