Gündem
18 Eyl 2024 10:19 Son Güncelleme: 18 Eyl 2024 11:12

Dilan Çıtak'ın öfke nöbeti! Önce hostesle sonra da polisle tartıştı

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kabul ettiği ve son dönemde sorun yaşadığı kızı Dilan Çıtak önce THY hostesiyle kavga etti. Uçaktan indirilen Çıtak sonrasında da polisle kavga etti.

Son günlerde gündeme gelen olayda, şarkıcı Dilan Çıtak, Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağında kabin memuruna saldırarak dikkatleri üzerine çekti. Uçuş sırasında kabin memuruna sert sözler söyleyerek parmak sallayan Çıtak, "Hayır, sen kuralları hatırlatmadın. Gözündeki lensleri oydurtma bana. Sen bana bağırdın. Sen kimsin ya? Sen hayırdır bu muamele nedir? Terbiyesiz. Gerizekalı ya, ben bunu döverim" ifadelerini kullandı.

'NE OLACAĞINI SANIYORSUN'

Olayın ardından Dilan Çıtak, THY tarafından kara listeye alınarak polis eşliğinde karakola götürüldü. Uçaktan indirilmesinin ardından apronda bir polis memuruyla da tartışma yaşadı. İfadesini almak üzere Havalimanı Polis Noktasına götürülmek istenen Çıtak, polis memurlarına "Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?" diyerek tepki gösterdi. Bu anlar, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu ve büyük ilgi gördü.

THY KARA LİSTEYE ALDI

Dilan Çıtak Tatlıses, buradaki ifadesinin ardından havalimanından ayrılırken THY'nin başlatılan hukuki süreci takip edeceği bilgisi edinildi. Öte yandan Çıtak’ın THY tarafından kara listeye alındığı da ortaya çıktı.