Dilan Çiçek Deniz'in Pamela Anderson pozu olay oldu! "Sarışın olmak harika"

En son Alev Alev dizisiyle ekranlarda yer alan ve daha önce Çukur, Yarım Kalan Aşklar gibi çeşitli yapımlarda rol almış olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den Pamela Anderson pozu geldi. Ünlü ismin mavi mini elbisesi ile paylaştığı fotoğraf yorum yağmuruna tutuldu.

Dilan Çiçek Deniz'in Pamela Anderson pozu olay oldu! "Sarışın olmak harika" - Sayfa 1

Son dönemde rol aldığı yapımlar ve oyunculuğu dışında özel hayatıyla da konuşulan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz dönemde birliktelik yaşadığı Thor Saevarsson ile dünyaevine girmeye hazırlandığını açıklamıştı.

124
Dilan Çiçek Deniz'in Pamela Anderson pozu olay oldu! "Sarışın olmak harika" - Sayfa 2

PAMELA ANDERSON POZU ÇOK KONUŞULDU!

27 yaşında olan ve ilk kez Pretty Little Liars dizisinden uyarlanarak Star TV'de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisi ile tanınan Dilan Çiçek Deniz'in verdiği Pamela Anderson pozu olay oldu.

224
Dilan Çiçek Deniz'in Pamela Anderson pozu olay oldu! "Sarışın olmak harika" - Sayfa 3

"SARIŞIN OLMAK HARİKA"

Güzel oyuncunun paylaşımına "“It's great to be blonde. With low expectations it's very easy to surprise people - Pamela Anderson" yani "Sarışın olmak harika. Düşük beklentilerle insanları şaşırtmak çok kolay” sözünü not olarak düştüğü görüldü.

324
Dilan Çiçek Deniz'in Pamela Anderson pozu olay oldu! "Sarışın olmak harika" - Sayfa 4

"BU KADAR GÜZEL OLMAN"

Deniz'in paylaşımına takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni yağarken, bazı takipçiler "Aşk kadın" ," Bu kadar güzel olman" gibi yorumlarda bulundu.

424