Dikkat! Telefonunuzda bunlar oluyorsa hacklenmiş olabilirsiniz - Sayfa 5

Haberiniz olmadan yapılan aramalar ve giden mesajlar varsa...Telefonunuzu kullanmadığınız zamanlarda ya da kullansanız bile 'E ben bunu aramadım' dediğiniz durumlar oluyorsa, muhtemelen zararlı bir yazılım telefonunuza bulaştı. Bu noktada telefonunuzun garantisi varsa, hiç beklemeden garantiye götürün.

512
Dikkat! Telefonunuzda bunlar oluyorsa hacklenmiş olabilirsiniz - Sayfa 6

İnternet paketiniz çok hızlı bitiyorsa...Telefonunuzdaki internet paketi sizin kullanımınız dışında hızlı bir şekilde bitiyorsa, telefonunuza giren bir virüs tüm internetinizi boş yere kullanıyor anlamına gelir. Bu durumda da doğrudan garantiye ulaşmanızı öneriyorum.

612
Dikkat! Telefonunuzda bunlar oluyorsa hacklenmiş olabilirsiniz - Sayfa 7

Mail hesabınızda olağan dışı durumlar varsa...Telefonunuza giren bir virüs, telefona bağlı olan mail hesabını spam haline getirip, istediği kişilere istediği mailleri atmasını sağlayabilir. Bu nedenle maillerinizi kontrol edin ve anlamlandıramadığınız bir durum varsa harekete geçin.

712
Dikkat! Telefonunuzda bunlar oluyorsa hacklenmiş olabilirsiniz - Sayfa 8

Telefonunuzda bulunan hesapların hareketini takip edin!Akıllı telefonlarımızda bir sürü hesap bulunduruyoruz. Farklı kullandığımız uygulamalar için açtığımız hesaplar olsa da bunlar yine mail hesaplarımızda bulunuyor. Mailleri takip ettiğimiz gibi bu hesapları takip ederek de telefona bulaşan bir virüsün olup olmadığını anlayabiliriz.

812